İZAYDAŞ OHSADTA
Her platformda potansiyel atık üreticileriyle buluşmaya gayret eden İZAYDAŞ, son dönemlerde ağırlık verdiği hastane atıklarının bertarafı konusunda yasal ve teknik süreçleri, ilgili hastane yöneticileriyle de paylaşmaya devam ediyor.
Bu kapsamda, İZAYDAŞ, OHSAD(Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği), önderliğinde ve İstanbul Üniversitesi, SGK ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile 20 - 24 Nisan 2011 tarihlerinde Antalyada düzenlenen “Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları 2” ‘ye katıldı.
İZAYDAŞ olarak açtığımız stant ta genel çalışmalarımızın yanı sıra özellikle Hastane Atıkları Yönetimi kapsamında, hastane sahipleri, başhekimler, doktorlar, medikal hizmet veren firmalar ve ilgili kamu yöneticilerine hastanelerden çıkan tehlikeli atıkların yönetilmesi konusunda, yüz yüze ve doküman bazında bilgilendirme çalışmalarında bulunduk.
600 ü aşkın kayıtlı katılımcının yanı sıra 100 civarında panelist ve konuşmacının yer aldığı programa Sağlık Bakanlığı üst düzey yöneticileri, SGK üst düzey yöneticileri ve özel sağlık kuruluşu yöneticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen organizasyon, tüm katılımcıları olduğu gibi İZAYDAŞa da yeni işbirlikleri fırsatı doğmasına neden olmuştur.
Bundan sonra da, atık üretim süreçleri konusunda paylaşımda bulunmanın yararlı olacağını düşündüğümüz her platformda tüm kurumsal ağırlığımızla bulunmaya devam edeceğiz.
Haber Resimleri








Diğer Haberler
-
2. Ulusal Yeşil Kamera 2011 Ödülleri Sahiplerini Buldu.
2. Ulusal Yeşil Kamera 2011 Üniversiteler Arası ‘Geri Dönüşüm ve Çevre konulu Kısa Film Yarışmasının Ödül Töreni, 8 Nisan Cuma günü Cemal Reşit Rey Konser Salonunda gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ TURNUVASININ ŞAMPİYONU “ANTİKKAPI”
İZAYDAŞ çalışanlarının bağlılığını, moral ve motivasyonunu geliştirmek ve artırmak amacıyla düzenlediğimiz, yaklaşık bir buçuk ay önce start alan ” 4.Futbol Turnuvası” dün akşam Doğu Kışla Spor Kompleksinde oynanan iki maç ve muhteşem organizasyon ile sona erdi...Haberin Devamı -
AMBALAJ ATIKLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI
Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Ambalaj Atıkları Toplantısı Nisan ayı oturumu İZAYDAŞın ev sahipliğinde Antikkapı Restaurantda yapıldı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ FARMAVİZYON FUARINDA
Türkiyenin ilk ve hala en büyük kapasiteli atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ olarak, artan kapasitemiz ve atık üreticilerinin lehine uygulamaya konulan yeniliklerimizle her fırsatta atık üreticileriyle buluşmaya gayret ediyoruz...Haberin Devamı -
BAYINDIRLIK BAKANINDAN İZAYDAŞA PLAKET
TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından TÜBİTAK Gebze Yerleşkesinde düzenlenen 3. Enerji Verimliliği Kongresi, geniş bir katılımla start aldı. ..Haberin Devamı