İZAYDAŞ OHSADTA




Her platformda potansiyel  atık üreticileriyle buluşmaya gayret eden İZAYDAŞ, son dönemlerde ağırlık verdiği  hastane atıklarının bertarafı konusunda yasal ve teknik süreçleri, ilgili hastane yöneticileriyle de paylaşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, İZAYDAŞ, OHSAD(Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği), önderliğinde ve İstanbul Üniversitesi, SGK ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile 20 - 24 Nisan 2011 tarihlerinde Antalyada  düzenlenen “Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları 2” ‘ye katıldı.

İZAYDAŞ  olarak açtığımız stant ta genel çalışmalarımızın yanı sıra özellikle Hastane  Atıkları Yönetimi kapsamında, hastane sahipleri, başhekimler, doktorlar, medikal hizmet veren firmalar ve ilgili kamu yöneticilerine hastanelerden çıkan tehlikeli atıkların yönetilmesi konusunda, yüz yüze ve doküman bazında bilgilendirme çalışmalarında  bulunduk.

600 ü aşkın kayıtlı katılımcının yanı sıra 100 civarında panelist ve konuşmacının  yer aldığı programa Sağlık Bakanlığı üst düzey yöneticileri, SGK üst düzey yöneticileri ve özel sağlık kuruluşu yöneticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen organizasyon, tüm katılımcıları olduğu gibi İZAYDAŞa da yeni işbirlikleri  fırsatı doğmasına neden olmuştur.

Bundan sonra da, atık üretim süreçleri konusunda paylaşımda bulunmanın yararlı olacağını düşündüğümüz her platformda tüm kurumsal ağırlığımızla bulunmaya devam edeceğiz.


Haber Resimleri



                    



Diğer Haberler

  • İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNDEN İZAYDAŞ ZİYARETİ

    İMAM HATİP ÖĞRENCİLERİNDEN İZAYDAŞ ZİYARETİ

    İzmit İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden oluşan 40 kişilik bir grup öğretmenleri nezaretinde tesisimizi ziyaret ettiler...Haberin Devamı
  • DURHASAN SAKİNLERİ İZAYDAŞI GEZDİ

    DURHASAN SAKİNLERİ İZAYDAŞI GEZDİ

    Ülkemizin lider atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ olarak sanayici ve öğrencilerin yanı sıra çevreye duyarlı vatandaşlarımızı da tesislerimizde ağırlamaya devam ediyoruz. ..Haberin Devamı
  • SARAÇTAN AYAZA ZİYARET

    SARAÇTAN AYAZA ZİYARET

    Genel Müdürümüz Muhammet Saraç İl Genel Meclisi Başkanı Ali Ayazı makamında ziyaret etti. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ AİLESİ 2010 YILINI UĞURLADI

    İZAYDAŞ AİLESİ 2010 YILINI UĞURLADI

    İZAYDAŞ ailesi, 2010 yılına veda etmek ve yeni yılda yapılacak çalışmaları değerlendirmek amacıyla yapılan toplantıyla bir araya geldi. Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇ çalışanlara yönelik bir konuşma yaparak, İZAYDAŞın 2010 yılı değerlendirmesini ve yapılan çalışmaları ana başlıklar halinde anlattı. ..Haberin Devamı
  • SARAÇ TES-İŞ 9. OLAĞAN GENEL KURULUNU İZLEDİ

    SARAÇ TES-İŞ 9. OLAĞAN GENEL KURULUNU İZLEDİ

    İZAYDAŞın bağlı bulunduğu TÜRK-İŞe üye TES-İŞ sendikasının 9. Olağan Genel Kurulu Ankarada yapıldı...Haberin Devamı