BİLGİ İŞLEMCİLER İZAYDAŞTA



Kocaelideki kamu kurumları ve iştiraklerinde çalışan bilgi işlemciler tesisimizde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Kocaeli İli Akıllı Kent Uygulamaları, Kamu Bilişim Politikaları” adlı toplantıya İZAYDAŞ olarak ev sahipliği yaptık.

Genel Müdürlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya kurumumuzun Bilgi İşlem Şefi ve Bilgi işlem çalışanları ile İl Özel İdaresi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Belediyeleri ile İştiraklerde çalışan Bilgi İşlem personeli katıldı.

Bilgi İşlem Şefimiz Burhan Mertoğlu bir açılış konuşması yaparak bilişimcileri İZAYDAŞta görmekten ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Dördüncüsü yapılan toplantıda, fiber optik alt yapı çalışmaları, ip telefon haberleşme sistemleri, şehir güvenlik kameraları, ağ yönetim ve güvenlik sistemleri, server yönetim sistemleri ve program yazılım konuları ele alınarak istişare edildi.

Komisyonların da oluşturulduğu toplantıda daha önce Gölcükte yapılan toplantıda Kocaeli Bilişim Platformu(KOBİL) Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Donanım ve İletişim Ağları Sorumlusu Hüseyin Çit, gelinen aşamalar konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Kocaeli Bilişim Kenti Olacak
Kocaeliyi bilişim kenti haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Çit, Kocaelini bu konuda iyi bir yere getirmek istediklerini söyledi.
Sonrasında ise günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektiren grup teşekkür ederek tesislerimizden ayrıldılar.

 


Haber Resimleri



        



Diğer Haberler

  • KASİAD, İZAYDAŞ´TA

    KASİAD, İZAYDAŞ´TA

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Kocaeli´nin önemli iş adamı derneklerinden biri olan KASİAD yöneticilerini ağırladı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, CARETTA´LARIN GELECEĞİ İÇİN KONUŞTU

    İZAYDAŞ, CARETTA´LARIN GELECEĞİ İÇİN KONUŞTU

    İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, atık yönetiminin Türkiye´deki lider kuruluşlarından biri olan İZAYDAŞ´ın faaliyet ve projelerini, Caretta kaplumbağa maskotu ile Akdeniz Oyunları´na ev sahipliği yapmaya hazırlanan Mersin´de anlattı...Haberin Devamı
  • İSO´dan İZAYDAŞ´a plaket

    İSO´dan İZAYDAŞ´a plaket

    İstanbul Sanayi Odası 13. Çevre ve Şehircilik Ödülleri sahiplerini buldu. ..Haberin Devamı
  • 2012´Yİ DE REKORLARLA TAMAMLADIK

    2012´Yİ DE REKORLARLA TAMAMLADIK

    İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, 2011 yılında her alanda elde ettikleri rekor rakamları, geçen yıl daha da geliştirdiklerini söyledi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ´A BİR KALİTE BELGESİ DAHA

    İZAYDAŞ´A BİR KALİTE BELGESİ DAHA

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla kendini geliştirmeye ve hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor...Haberin Devamı