BİLGİ İŞLEMCİLER İZAYDAŞTA
Kocaelideki kamu kurumları ve iştiraklerinde çalışan bilgi işlemciler tesisimizde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Kocaeli İli Akıllı Kent Uygulamaları, Kamu Bilişim Politikaları” adlı toplantıya İZAYDAŞ olarak ev sahipliği yaptık.
Genel Müdürlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya kurumumuzun Bilgi İşlem Şefi ve Bilgi işlem çalışanları ile İl Özel İdaresi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Belediyeleri ile İştiraklerde çalışan Bilgi İşlem personeli katıldı.
Bilgi İşlem Şefimiz Burhan Mertoğlu bir açılış konuşması yaparak bilişimcileri İZAYDAŞta görmekten ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Dördüncüsü yapılan toplantıda, fiber optik alt yapı çalışmaları, ip telefon haberleşme sistemleri, şehir güvenlik kameraları, ağ yönetim ve güvenlik sistemleri, server yönetim sistemleri ve program yazılım konuları ele alınarak istişare edildi.
Komisyonların da oluşturulduğu toplantıda daha önce Gölcükte yapılan toplantıda Kocaeli Bilişim Platformu(KOBİL) Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Donanım ve İletişim Ağları Sorumlusu Hüseyin Çit, gelinen aşamalar konusunda katılımcılara bilgi verdi.
Kocaeli Bilişim Kenti Olacak
Kocaeliyi bilişim kenti haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Çit, Kocaelini bu konuda iyi bir yere getirmek istediklerini söyledi.
Sonrasında ise günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektiren grup teşekkür ederek tesislerimizden ayrıldılar.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ A 5 YILLIK ÇEVRE İZIN VE LISANS BELGESİ
Atık bertaraf sektörünün ülkemizdeki lider kuruluşlarından biri olan İZAYDAŞ, 5 yıllık Çevre İzin ve Lisans Belgesini aldı. Ağustos sonu itibariyle kuruma kazandırılan belge, şirketin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile sanayiciler nezdindeki güvenilirliğinin tescili anlamına geliyor...Haberin Devamı -
ÇÖP SULARI YOLLARA AKMAMALI
İZAYDAŞ Genel Müdürü Saraç, halk sağlığını tehdit eden çöp sularının yollara akmaması için gerekli önlemlerin alınması talimatını verdi...Haberin Devamı -
DOLAN ÇÖP DÖKÜM SAHASINA YARIM METRELİK YENİ ÖRTÜ
İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü, Kocaelinin evsel atıklarını depoladığı Solaklardaki ilk döküm alanının üzerini toprakla kapatma çalışmalarını tamamladı. 50 santim yüksekliğindeki toprak tabakası, eski çöplerden dışarıya gaz çıkmasını tamamen engellemeyi amaçlıyor...Haberin Devamı -
SAHURDA VARDİYADA
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Ramazan ayında vardiya çalışanlarını ziyaret etme geleneğini sürdürüyor. ..Haberin Devamı -
IZAYDAŞ KÖRFEZ TICARET ODASI HEYETINI AĞIRLADI
İZAYDAŞa ziyaretler hız kesmeden devam ediyor. İlimizin etkin odalarından birisi olan Körfez Ticaret Odası, İZAYDAŞa teknik inceleme gezisinde bulundu. Oda Başkanı Mustafa Efe başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerinden oluşan yedi kişilik heyeti İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet SARAÇ ile Genel Müdür Yardımcısı Bayram KARAKUŞ ağırladı...Haberin Devamı