TÜRKTAY’ın sonuçları İZAYDAŞ’ta değerlendirildi
TÜRKTAY’ın aktörleri İZAYDAŞ’ta buluştu
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, Ankara’da gerçekleştirilen TÜRKTAY Paneli’nin değerlendirme toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıda, 8. TÜRKTAY’ın Yürütme Kurulu Başkanlığını yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, dokuzuncu dönem için bu görevini Benli Geri Dönüşüm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Benli’ye devretti.
YÜRÜTME KURULU TOPLANDI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, 18-19 Ekim tarihlerinde Ankara’da sekizincisi gerçekleştirilen kısa adı TÜRKTAY olan “Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi Paneli”nin değerlendirme toplantısına ev sahipliği yaptı. Toplantıya, 8.TÜRKTAY Yürütme Kurulu Başkanlığını yapan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, SÜT-D Başkan Yardımcısı ve İTÜ Kimya Metalurji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu, Çevre Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Cem Ferda Tuncer, Benli Geri Dönüşüm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Benli, Grup E Yönetim Kurulu Başkanı Türkay Özgür, TÜMAKÜDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Akalp, AKATDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Türkekul, ATY Çevre Yönetim Kurulu Başkanı ve TAYÇED Genel Sekreteri Çetin Sarıca, LASDER Lojistik Müdürü Erdoğan Şahin, ELDAY Genel Müdür Yardımcısı Nisa Demirel, MMI Eurasia IFAT Proje Müdürü Namık Sarıgöl, Akademi Çevre A.Ş. yöneticileri Murat Pekcan ve Uğur Işık katıldı.
8. TÜRKTAY MASAYA YATIRILDI
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç başkanlığında başlayan toplantıda kurul üyeleri, nitelikli katılımcıları ile sektörde takdir toplayan 8. TÜRKTAY Paneli ile ilgili görüş ve değerlendirmelerini dile getirdi. Panelin, her geçen yıla göre olumlu bir ilerleme kaydettiği görüşünün hâkim olduğu toplantıda Saraç, kurul üyeleri ile birlikte yaptıkları çalışmaların meyvesini vermeye başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
YENİ YÜRÜTME KURULU BAŞKANI ÖMER BENLİ
Toplantının son bölümünde 8. TÜRKTAY Yürütme Kurulu Başkanı Muhammet Saraç, 9. TÜRKTAY için görevini Benli Geri Dönüşüm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Benli’ye devretti. Toplu fotoğraf ile birlikte İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç kurul üyelerine, Cumhuriyet Bayramı hatırası olarak Türk Bayrağı rozeti hediye etti. 28.10.2017
Haber Resimleri







Diğer Haberler
-
ENERGROM’dan İZAYDAŞ’a Ziyaret
ENERGROM firması Genel Müdürü Fatih Saltabaş ve yönetimi İZAYDAŞ’ ı ziyaret etti...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ geleceğine yön verecek strateji kampını gerçekleştirdi.
İZAYDAŞ geleceğine yön verecek strateji kampını gerçekleştirdi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, 31. Şahabettin BİLGİSU Çevre Ödülleri Töreni’nde yerini aldı.
İZAYDAŞ, 31. Şahabettin BİLGİSU Çevre Ödülleri Töreni’nde yerini aldı...Haberin Devamı -
-
Sektörün öncü ismi İZAYDAŞ, IFAT EURASIA 2025’te yerini aldı…
İZAYDAŞ, çevre teknolojileri alanında en prestijli organizasyonlardan biri olan IFAT EURASIA 2025 Fuarı’nda yerini aldı. 15-17 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe katılım sağlayan İZAYDAŞ, atık yönetimi ve çevre teknolojileri konusundaki tecrübe ve deneyimlerini sektör profesyonelleriyle paylaştı. ..Haberin Devamı