İZAYDAŞ’ın 20 yıllık çalışanlarına onur gecesi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, şirkette 20.yılını doldurmuş çalışanları için özel bir gece düzenledi. İZAYDAŞ’ta 20 yıl emek vermiş, 19 çalışanın plâket ve saat ile ödüllendirildiği gecede keyifli anlar yaşandı.

DUYGU YÜKLÜ BİR GECE

Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, şirkette 20.yılını geride bırakan 19 çalışanın onuruna özel bir gece düzenledi. Düzenlenen yemekli organizasyonda yine duygu yüklü, keyifli bir gece yaşandı.

20 YILLIK ÇALIŞANLAR İLE BİRLİKTE

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın öncülüğünde gerçekleştirilen geceye, Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, tüm birim müdürleri ile İZAYDAŞ’ta 20.yılını tamamlamış olan Sezgin Demiröz, Bülent Özdemir, Gülay Şerit, İbrahim Bayrak, Fatma Çelik, Hasan Dursun, Feti Tutar, Asiye Çakar, Gülay Yüksel, Ergün Ankaz, Hüseyin Yeşil, Fikri Ay, Hakan Bugan, Şenay Çınar, Kekil Akyol, Erdem Öcal, Şükrü Kaya, Özlem Dizman, Murat Bayram ve aileler katıldı.

GEÇMİŞTEN BUGÜNE İZAYDAŞ

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, gecenin onuruna yaptığı konuşmada şirketin geçmişten bugüne geldiği duruma vurgu yaptı. Saraç  “Zaman hızla akıp gidiyor. Bize düşen ortaya konan hizmetleri, şirketimizi ve tesisimizi çağın gereklerine uygun bir biçimde iyileştirmek, geliştirmek ve geleceğe taşımaktır. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun şirketimizin önünü açan yaklaşımları ile kentimizin ve ülkemizin gururu haline gelen tesisimiz, atık yönetimi ve enerji üretiminde büyük mesafe kat etmiştir. Yirmi yıl önce zorluklar içinde ayakta tutulmaya çalışılan şirketimizin bugünlere gelmesinde siz değerli çalışma arkadaşlarımın yoğun emek ve gayretlerini takdirle karşılıyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PLAKET TÖRENİ

İZAYDAŞ’ta 20 yılını tamamlamış çeşitli kademelerde görev yapan çalışanların anılarını paylaştığı gecede duygu dolu keyifli anlar yaşanırken İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve yöneticiler eşliğinde yirmi yıllık çalışanlar için gecenin anısına plâket töreni gerçekleştirildi. Kıdemli çalışanlara ayrıca 20.Yıl plâketlerinin yanında özel tasarlanmış saatleri hediye edildi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 


Haber Resimleri



              



Diğer Haberler

  • BAŞTOPÇU DİLOVASI  ATIK DEPOLAMA SAHASINI GEZDİ

    BAŞTOPÇU DİLOVASI ATIK DEPOLAMA SAHASINI GEZDİ

    Kocaeli Milletvekilimiz Muzaffer Baştopçu beraberinde Dilovası Belediye Başkanımız Cemil Yaman ve bazı yöneticiler ile birlikte İZAYDAŞın işlettiği Dilovası Düzenli Evsel Katı Atık Depolama Sahasını ziyaret etti...Haberin Devamı
  • DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ SEKAPARKTA KUTLANDI

    DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ SEKAPARKTA KUTLANDI

    Atık ve Geri Dönüşüm sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda firma etkinlik alanında stand açtı...Haberin Devamı
  • İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALKAVUR İZAYDAŞI ZİYARET ETTİ

    İL EMNİYET MÜDÜRÜ ÇALKAVUR İZAYDAŞI ZİYARET ETTİ

    Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur Genel Müdürümüz Muhammet Saraça ..Haberin Devamı
  • KOCAELİ KÜLTÜR SANAT VE EĞLENCE FUARI  AÇILDI

    KOCAELİ KÜLTÜR SANAT VE EĞLENCE FUARI AÇILDI

    Bu yıl 45. si düzenlenen Kocaeli Kültür Sanat ve Eğlence Fuarı Sanayi ve Ticaret Bakanımız Nihat Ergün, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, Fuar Müdürü Fevzi Utaş, Sanayi ve Ticaret Odaları Yönetim Kurulu Başkanları, çok sayıda sivil Toplum kuruluşu temsilcileri ve İlimiz Bürokratlarının katılımı ile düzenlen bir törenle açıldı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, BURSA TÜYAPDA ATIK ÜRETİCİLERİYLE BULUŞTU

    İZAYDAŞ, BURSA TÜYAPDA ATIK ÜRETİCİLERİYLE BULUŞTU

    Türkiyenin ilk ve hala en büyük kapasiteli atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ olarak, artan kapasitemiz ve atık üreticilerinin lehine uygulamaya konulan yeniliklerimizle her fırsatta atık üreticileriyle buluşmaya gayret ediyoruz...Haberin Devamı