İZAYDAŞ’ın 20 yıllık çalışanlarına onur gecesi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, şirkette 20.yılını doldurmuş çalışanları için özel bir gece düzenledi. İZAYDAŞ’ta 20 yıl emek vermiş, 19 çalışanın plâket ve saat ile ödüllendirildiği gecede keyifli anlar yaşandı.

DUYGU YÜKLÜ BİR GECE

Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, şirkette 20.yılını geride bırakan 19 çalışanın onuruna özel bir gece düzenledi. Düzenlenen yemekli organizasyonda yine duygu yüklü, keyifli bir gece yaşandı.

20 YILLIK ÇALIŞANLAR İLE BİRLİKTE

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın öncülüğünde gerçekleştirilen geceye, Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, tüm birim müdürleri ile İZAYDAŞ’ta 20.yılını tamamlamış olan Sezgin Demiröz, Bülent Özdemir, Gülay Şerit, İbrahim Bayrak, Fatma Çelik, Hasan Dursun, Feti Tutar, Asiye Çakar, Gülay Yüksel, Ergün Ankaz, Hüseyin Yeşil, Fikri Ay, Hakan Bugan, Şenay Çınar, Kekil Akyol, Erdem Öcal, Şükrü Kaya, Özlem Dizman, Murat Bayram ve aileler katıldı.

GEÇMİŞTEN BUGÜNE İZAYDAŞ

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, gecenin onuruna yaptığı konuşmada şirketin geçmişten bugüne geldiği duruma vurgu yaptı. Saraç  “Zaman hızla akıp gidiyor. Bize düşen ortaya konan hizmetleri, şirketimizi ve tesisimizi çağın gereklerine uygun bir biçimde iyileştirmek, geliştirmek ve geleceğe taşımaktır. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun şirketimizin önünü açan yaklaşımları ile kentimizin ve ülkemizin gururu haline gelen tesisimiz, atık yönetimi ve enerji üretiminde büyük mesafe kat etmiştir. Yirmi yıl önce zorluklar içinde ayakta tutulmaya çalışılan şirketimizin bugünlere gelmesinde siz değerli çalışma arkadaşlarımın yoğun emek ve gayretlerini takdirle karşılıyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PLAKET TÖRENİ

İZAYDAŞ’ta 20 yılını tamamlamış çeşitli kademelerde görev yapan çalışanların anılarını paylaştığı gecede duygu dolu keyifli anlar yaşanırken İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve yöneticiler eşliğinde yirmi yıllık çalışanlar için gecenin anısına plâket töreni gerçekleştirildi. Kıdemli çalışanlara ayrıca 20.Yıl plâketlerinin yanında özel tasarlanmış saatleri hediye edildi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 


Haber Resimleri



              



Diğer Haberler

  • DURHASAN SAKİNLERİ İZAYDAŞI GEZDİ

    DURHASAN SAKİNLERİ İZAYDAŞI GEZDİ

    Ülkemizin lider atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ olarak sanayici ve öğrencilerin yanı sıra çevreye duyarlı vatandaşlarımızı da tesislerimizde ağırlamaya devam ediyoruz. ..Haberin Devamı
  • SARAÇTAN AYAZA ZİYARET

    SARAÇTAN AYAZA ZİYARET

    Genel Müdürümüz Muhammet Saraç İl Genel Meclisi Başkanı Ali Ayazı makamında ziyaret etti. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ AİLESİ 2010 YILINI UĞURLADI

    İZAYDAŞ AİLESİ 2010 YILINI UĞURLADI

    İZAYDAŞ ailesi, 2010 yılına veda etmek ve yeni yılda yapılacak çalışmaları değerlendirmek amacıyla yapılan toplantıyla bir araya geldi. Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇ çalışanlara yönelik bir konuşma yaparak, İZAYDAŞın 2010 yılı değerlendirmesini ve yapılan çalışmaları ana başlıklar halinde anlattı. ..Haberin Devamı
  • SARAÇ TES-İŞ 9. OLAĞAN GENEL KURULUNU İZLEDİ

    SARAÇ TES-İŞ 9. OLAĞAN GENEL KURULUNU İZLEDİ

    İZAYDAŞın bağlı bulunduğu TÜRK-İŞe üye TES-İŞ sendikasının 9. Olağan Genel Kurulu Ankarada yapıldı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ İLAÇ VE KOZMETİK SEKTÖRÜ İLE BULUŞTU

    İZAYDAŞ İLAÇ VE KOZMETİK SEKTÖRÜ İLE BULUŞTU

    Atık üreticileri ile sektörel toplantılara devam eden İZAYDAŞ, İstanbul Grand Cevahir Otel ve Kongre Merkezinde bu defa İlaç ve kozmetik firmaları ile ecza depolarıyla ile bir araya geldi...Haberin Devamı