İZAYDAŞ BURSADA TEHLİKELİ ATIKLARA DİKKAT ÇEKTİ
Atık yönetimi sektörünün lideri İZAYDAŞ, sektör hakkında paylaşım toplantılarından birisini daha Bursada gerçekleştirdi.
Atık kabulüne başladığı 1997 yılından bu yana Bursadaki firmalardan atık kabul eden İZAYDAŞ daha önce birçok ilde gerçekleştirdiği müşteri toplantılarını bu sefer Bursa ilinde gerçekleştirdi.
Bursa iş dünyasının çatı kuruluşu olan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) başta olmak üzere, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile birlikte hazırlıkları bir aydır sürdürülen “Atık Yönetimi” konulu toplantı yoğun bir katılım ile BTSO Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Planlananın da üstünde olmak üzere 400ün üzerinde katılımcı ile gerçekleştirilen organizasyon toplantı öncesi tanışma kokteyli ile başladı. İZAYCAN maskotunun renk kattığı açılış esnasında Bursa basınının yoğun ilgisine maruz kalan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, verdiği röportajda; atık yönetiminin önemine değinerek, Bursa için de atık yönetimi konusunun büyük önem arz ettiğini belirtti. Bursada ki yerel kamu otoriteleri ve sanayici temsilcileriyle de tanışma ve değerlendirme fırsatı bulan SARAÇ, kurulduğu günden bu yana Bursadan atık kabulü yapan İZAYDAŞın, atık alımından prosedür kolaylıklarına, fiyat indirimlerinden nakliye hizmetine kadar yapılan iyileştirmeler hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.
Toplantı bölümünde ise, Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü sunumlarının ardından İZAYDAŞ sunumu yapıldı.
Tamamen dolu olan salondaki katılımcılar, son kısım olan soru cevap bölümünde İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Pazarlama Müdürü Ayfer Nefesoğlu, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Çevre Mühendisi Serhan Akar ve Bursa Büyükşehir Belediyesinden Yük.Çevre Mühendisi Hatice ÜNLÜ ye sunumlar ve genel olarak atık yönetiminde karşılaştıkları sorunlar hakkında sorularını sordular.
Söz alan katılımcılar, böyle bir toplantının Bursada düzenlenmesine ön ayak olan İZAYDAŞa teşekkür ederek, bu toplantının, Bursadaki atık yönetimi konusunu gündeme taşıyacağına inandıklarını belirttiler.
Katkı veren kurumlara yönelik plaket töreninin ardından toplu fotoğraf çekimleriyle program sona erdi.
Haber Resimleri











Diğer Haberler
-
HEDEF “BÜYÜK İZAYDAŞ AİLESİ”
İZAYDAŞ Yönetimi Sosyal İşler Talimatı gereği personel ev ziyaretleri projesini sürdürüyor. Bu ay İdari İşler Sorumlumuz Recep Kartalın evine konuk olduk. ..Haberin Devamı -
GELECEĞİN ÇEVRE YÖNETİCİLERİ İZAYDAŞTA
ABANT İZZET BAYSAL Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerine Onur ULUDAĞ tarafından kapsamlı bir sunum yapılarak İZAYDAŞ ın işleyişi ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ AİLESİ BAYRAMLAŞTI
İZAYDAŞ ailesi; yöneticilerimiz, çalışma arkadaşlarımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, Büyük Şehir Belediye Başkan Vekilimiz İlyas Şeker, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Ersin Yazıcı, Başkan Danışmanı Ömer Polat ve İştirakler Daire Başkanımız Kemal Altunelin katılımları ile tesislerimizde gerçekleşen bir tören ile bayramlaştı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞTAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
İZAYDAŞ yönetimi 2009-2010 yılı çalışmalarının değerlendirildiği, 2011 yılı uygulamalarının paylaşıldığı gecede İZAYDAŞ ile çalışan 40 firmanın yöneticilerini Grand Yükseliş Hotelde düzenlediği toplantı da bir araya getirdi...Haberin Devamı -
ATAMIZI ANDIK
Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRKü aramızdan ayrılışının 72. Yılında İZAYDAŞ ailesi olarak sosyal tesislerimizde düzenlenen bir tören ile andık...Haberin Devamı