İZAYDAŞ, IWES 2011 ATIK TEKNOLOJİLERİ SEMPOZYUMUNA KATILDI



2-3 Kasım 2011 tarihlerinde İSTANBUL WOW Otelde gerçekleştirilen ve ülkemizde yeni büyümeye başlayan, bu nedenle de yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çeken atık yönetimi sektörünün buluşma adresi olan  IWES 2011 Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisine stant açarak katılım gösterdik.

Atıkların, çevre kirliliğini azaltmaya yönelik olarak  değerlendirilmesi, geri kazanılması ve bertarafı ile ilgili çatı kavram olan atık yönetimi  ve atık teknolojileri, IWES 2011 3. Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisinde yapılan 12 oturum, 2 panel ve 65in üzerinde bildiri ve sunumlar akademisyenlerle, sektör profesyonelleri tarafından tartışıldı. Yerli ve yabancı yatırımcıları, belediyeleri, konu ile ilgili sivil toplum örgütlerini ve sektörel medyayı bir araya getiren IWES 2011,  atık sektöründeki en son uygulamalarla bilimsel çalışmaların paylaşıldığı bir platform oldu.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Erol Kayanın oturum başkanlığı ile başlayan sempozyumda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Necmi Kahraman ise konuşmacı olarak yer aldı.

Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ilk oturumun ardından Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya ve komisyonunu İZAYDAŞ tesislerine davet ettiler. İZAYDAŞ standını da ziyaret eden Erol Kaya ise bu sıcak davete mutlaka icabet edeceklerini ifade etti.

IWES 2011 Sempozyum Başkanı Ali Bayramoğlu ise yaptığı konuşmada, “Atık teknolojileri konusunda her türlü gelişmenin ve teknolojik ilerlemenin takip edilmesi ve yaygınlaştırılması konularının, her yıl olduğu gibi bu yıl da IWES 2011de gündeme taşınacak. Üçüncüsü gerçekleştirilecek olan organizasyon, çok sayıda kurum ve kuruluşu bir araya getirerek, sektöre dair sorunların ve çözüm önerilerinin tartışılacağı bir platform oluşturacak. Bu organizasyonda “daha yaşanabilir bir çevre” yaratma çabasında önemli adımlar atılmasını ve açılımlar gerçekleştirilmesini hedefliyoruz” dedi.

Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇa sempozyuma katkılarından dolayı plaket verildi. Açılış konuşmaları ve plaket töreninden ardından yapılan sohbette Sempozyum Başkanı Ali Bayramoğlu da en kısa zamanda İZAYDAŞı daha yakından incelemek ve tanımak için ziyarette bulunacağını dile getirdi.

Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇın  “Atıktan Enerji Teknoloji ve Uygulamaları” ile “Endüstriyel ve Tehlikeli Atıkların Yönetimi” konulu iki oturum başkanlığı yaptığı ve Yönetim Sistemleri Şefi Çevre Yüksek Mühendisi Onur ULUDAĞın ise İZAYDAŞ genel sunumu yaptığı,  sempozyum,  karşılıklı bilgi paylaşımı ve yeni iş bağlantıları, ayrıca sektör firmaları arasında işbirliği fırsatlarının doğmasını sağladı.
 
İZAYDAŞ standına yoğun ilgi
Sponsor olarak da katkı verdiğimiz IWES 2011de sektörün dünü bugünü ve yarınını uzman katılımcılarla, yoğun ilginin olduğu standımızdaki gerek görüşmelerle ve gerekse de sunumlarla paylaşma fırsatı bulduk.

 


Haber Resimleri



                             



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ A 5 YILLIK ÇEVRE İZIN VE LISANS BELGESİ

    İZAYDAŞ A 5 YILLIK ÇEVRE İZIN VE LISANS BELGESİ

    Atık bertaraf sektörünün ülkemizdeki lider kuruluşlarından biri olan İZAYDAŞ, 5 yıllık Çevre İzin ve Lisans Belgesini aldı. Ağustos sonu itibariyle kuruma kazandırılan belge, şirketin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile sanayiciler nezdindeki güvenilirliğinin tescili anlamına geliyor...Haberin Devamı
  • ÇÖP SULARI YOLLARA AKMAMALI

    ÇÖP SULARI YOLLARA AKMAMALI

    İZAYDAŞ Genel Müdürü Saraç, halk sağlığını tehdit eden çöp sularının yollara akmaması için gerekli önlemlerin alınması talimatını verdi...Haberin Devamı
  • DOLAN ÇÖP DÖKÜM SAHASINA YARIM METRELİK YENİ ÖRTÜ

    DOLAN ÇÖP DÖKÜM SAHASINA YARIM METRELİK YENİ ÖRTÜ

    İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü, Kocaelinin evsel atıklarını depoladığı Solaklardaki ilk döküm alanının üzerini toprakla kapatma çalışmalarını tamamladı. 50 santim yüksekliğindeki toprak tabakası, eski çöplerden dışarıya gaz çıkmasını tamamen engellemeyi amaçlıyor...Haberin Devamı
  • SAHURDA VARDİYADA

    SAHURDA VARDİYADA

    İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Ramazan ayında vardiya çalışanlarını ziyaret etme geleneğini sürdürüyor. ..Haberin Devamı
  • IZAYDAŞ KÖRFEZ TICARET ODASI HEYETINI AĞIRLADI

    IZAYDAŞ KÖRFEZ TICARET ODASI HEYETINI AĞIRLADI

    İZAYDAŞa ziyaretler hız kesmeden devam ediyor. İlimizin etkin odalarından birisi olan Körfez Ticaret Odası, İZAYDAŞa teknik inceleme gezisinde bulundu. Oda Başkanı Mustafa Efe başta olmak üzere yönetim kurulu üyelerinden oluşan yedi kişilik heyeti İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet SARAÇ ile Genel Müdür Yardımcısı Bayram KARAKUŞ ağırladı...Haberin Devamı