ALDER YÖNETİMİ İZAYDAŞTA



Alikahyanın gelişimine katkıda bulunmak ve sosyal, kültürel, eğitim, istihdam gibi alanlarda toplumsal faydayı gözeterek insanlar arasında ki dayanışmayı sağlamak amacı ile kurulan ALDER (Alikahya Sosyal Dayanışma ve Çevre Koruma Derneği) Başkanı Levent Doğar ve dernek yöneticileri İZAYDAŞı ziyaret ettiler.

Dernek yönetimi bölgemize ve ülkemize önemli katkıları olan kurumumuzu tanımak ve hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacı ile Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ile makamında bir araya geldiler.
Genel Müdürümüz Saraç, konuklarımıza İZAYDAŞın çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bazı bilgiler verdi. İZAYDAŞı daha yakından tanımaları adına tesislerimizi gezen gruba yerinde teknik bilgiler aktarıldı. Özellikle evsel atık düzenli depolama alanları etrafına kurulan koku bariyerinin çalışması ile koku probleminin ciddi ölçüde azalması ALDER üyelerini memnun etti.

ALDER Başkanı Doğar; doğrusu böylesine profesyonel ve ciddi çalışan bir tesis beklemiyorduk. İZAYDAŞ ta halk sağlığı için yapılan çalışmaları yerinde gördükten sonra bütün düşüncelerimizi sıfırlıyor ve daha emin bir şekilde buradan ayrılıyoruz dedi. İZAYDAŞın samimiyetine inandıklarını ve güvendiklerini ifade eden dernek yöneticileri; birlikte bölgemiz halkı için el ele çalışmaya devam edecekleri belirttiler.

Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ise “İZAYDAŞın önceliği halkımızın sağlığıdır. Biz çalışanlarımızın sağlığına gösterdiğimiz önem ve değeri Kocaeli de yaşayan vatandaşlarımıza da gösteriyoruz. Bu sebeple doğaya ve çevreye zarar vermeden atıkların bertaraf edilmesi hususunda ki ilke kararlılığımız devam edecektir” dedi. Ayrıca Saraç böyle bir sivil toplum örgütünün kurulmasından dolayı memnun olduğunu dile getirerek, çabaları için dernek yöneticilerine teşekkür etti. ALDER ziyareti günü anısına birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 


Haber Resimleri



           



Diğer Haberler

  • SARAÇ ‘TAN TES-İŞ GENEL BAŞKANI KUMLUYA ZİYARET

    SARAÇ ‘TAN TES-İŞ GENEL BAŞKANI KUMLUYA ZİYARET

    Genel Müdürümüz Muhammet Saraç bir süre önce yeniden TES-İŞ Genel Başkanlığına seçilen aynı zamanda TÜRK-İŞ Genel Başkanı da olan Mustafa Kumlu yu TES-İŞ Genel merkezinde ziyaret etti...Haberin Devamı
  • SARAÇ REKTÖR KOMSUOĞLUNU ZİYARET ETTİ

    SARAÇ REKTÖR KOMSUOĞLUNU ZİYARET ETTİ

    Genel Müdürümüz Muhammet Saraç Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlunu makamında ziyaret etti...Haberin Devamı
  • SARAÇ TRT RADYO 1E KONUK OLDU

    SARAÇ TRT RADYO 1E KONUK OLDU

    Genel Müdürümüz Muhammet Saraç , çevreciler ve atık sektöründe faaliyet gösteren kuruluşların yetkilileri tarafından ilgiyle dinlenilen “Atık Servettir” programına konuk oldu...Haberin Devamı
  • ERCAN YAZICININ İZAYDAŞ ZİYARETİ

    ERCAN YAZICININ İZAYDAŞ ZİYARETİ

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürüttüğümüz projeler ve çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunulan toplantı son derece verimli geçti. ..Haberin Devamı
  • 2010 YILI 2. İÇ DENETİM YAPILDI

    2010 YILI 2. İÇ DENETİM YAPILDI

    Kurumumuzda uygulanmakta olan Entegre Yönetim Sisteminin ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 standartlarına uygunluğu ve sürekliliği kurum iç denetçileri tarafından denetlendi...Haberin Devamı