İZAYDAŞ REW 2011 Uluslararası Fuarında,



Sektörde öncülüğünü sürdüren İZAYDAŞ 7. Geri Dönüşüm,Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Uluslararası Fuarına stant açarak katılım sağladı.Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇ fuarın açılışından itibaren tam gün fuara katılım sağlayarak, katılımcı tüm firmaların standlarını ziyaret ederek, teknolojik gelişmeler ve son durum hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Sıcak ve samimi ortamda geçen fuarın ilk günü standımıza ilgi yoğundu.

REW İstanbul 2011 de 60dan fazla doğrudan yurtdışı firma ile 260 yurtiçi firma stant açmıştır. Yerli ve yabancı ziyaretçilerin akın ettiği fuar her yıl kendini yenileyerek yerli ve yabancı katılımı sağlamıştır.
AB müzakereleri çerçevesinde açılan çevre faslı kapsamında da çevre teknolojilerine 2023 yılına kadar yaklaşık 60 milyar Avro tutarında yatırımın yapılmasının öngörüldüğü ve  gelecek 10 yılda en çok konuşulan ve yeni yatırımcıların ilgisini en fazla çekecek sektörlerden birinin çevre olacağı fuarda ortak olarak konuşulan konu.

İZAYDAŞ standına ilgi her zaman olduğu gibi çok yoğundu. Genel Müdürümüz SARAÇ standa gelen misafirlerle ayrı ayrı görüşmelerini yaptı. Yoğun ilgiden dolayı fuarın kapanış saatinden  sonra da Genel Müdürümüz görüşmelerine devam etti.

 


Haber Resimleri



                 



Diğer Haberler

  • ENERGROM’dan İZAYDAŞ’a Ziyaret

    ENERGROM’dan İZAYDAŞ’a Ziyaret

    ENERGROM firması Genel Müdürü Fatih Saltabaş ve yönetimi İZAYDAŞ’ ı ziyaret etti...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ geleceğine yön verecek strateji kampını gerçekleştirdi.

    İZAYDAŞ geleceğine yön verecek strateji kampını gerçekleştirdi.

    İZAYDAŞ geleceğine yön verecek strateji kampını gerçekleştirdi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, 31. Şahabettin BİLGİSU Çevre Ödülleri Töreni’nde yerini aldı.

    İZAYDAŞ, 31. Şahabettin BİLGİSU Çevre Ödülleri Töreni’nde yerini aldı.

    İZAYDAŞ, 31. Şahabettin BİLGİSU Çevre Ödülleri Töreni’nde yerini aldı...Haberin Devamı
  • TOYOTA’DAN İZAYDAŞ’A ÇEVRE TEMALI ZİYARET

    TOYOTA’DAN İZAYDAŞ’A ÇEVRE TEMALI ZİYARET

    TOYOTA’DAN İZAYDAŞ’A ÇEVRE TEMALI ZİYARET..Haberin Devamı
  • Sektörün öncü ismi İZAYDAŞ, IFAT EURASIA 2025’te yerini aldı…

    Sektörün öncü ismi İZAYDAŞ, IFAT EURASIA 2025’te yerini aldı…

    İZAYDAŞ, çevre teknolojileri alanında en prestijli organizasyonlardan biri olan IFAT EURASIA 2025 Fuarı’nda yerini aldı. 15-17 Mayıs tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe katılım sağlayan İZAYDAŞ, atık yönetimi ve çevre teknolojileri konusundaki tecrübe ve deneyimlerini sektör profesyonelleriyle paylaştı. ..Haberin Devamı