İZAYDAŞ OHSADTA




Her platformda potansiyel  atık üreticileriyle buluşmaya gayret eden İZAYDAŞ, son dönemlerde ağırlık verdiği  hastane atıklarının bertarafı konusunda yasal ve teknik süreçleri, ilgili hastane yöneticileriyle de paylaşmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, İZAYDAŞ, OHSAD(Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği), önderliğinde ve İstanbul Üniversitesi, SGK ve Sağlık Bakanlığı işbirliği ile 20 - 24 Nisan 2011 tarihlerinde Antalyada  düzenlenen “Sağlıkta Ortak Çözüm Toplantıları 2” ‘ye katıldı.

İZAYDAŞ  olarak açtığımız stant ta genel çalışmalarımızın yanı sıra özellikle Hastane  Atıkları Yönetimi kapsamında, hastane sahipleri, başhekimler, doktorlar, medikal hizmet veren firmalar ve ilgili kamu yöneticilerine hastanelerden çıkan tehlikeli atıkların yönetilmesi konusunda, yüz yüze ve doküman bazında bilgilendirme çalışmalarında  bulunduk.

600 ü aşkın kayıtlı katılımcının yanı sıra 100 civarında panelist ve konuşmacının  yer aldığı programa Sağlık Bakanlığı üst düzey yöneticileri, SGK üst düzey yöneticileri ve özel sağlık kuruluşu yöneticilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen organizasyon, tüm katılımcıları olduğu gibi İZAYDAŞa da yeni işbirlikleri  fırsatı doğmasına neden olmuştur.

Bundan sonra da, atık üretim süreçleri konusunda paylaşımda bulunmanın yararlı olacağını düşündüğümüz her platformda tüm kurumsal ağırlığımızla bulunmaya devam edeceğiz.


Haber Resimleri



                    



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ, karbon kredisini ikiye katladı.

    İZAYDAŞ, karbon kredisini ikiye katladı.

    İZAYDAŞ bünyesindeki LFG tesisi bugüne kadar toplam 236.630 ton karbon kredisi aldı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, REW İstanbul’da

    İZAYDAŞ, REW İstanbul’da

    Türkiye’de atık yönetiminin lider kuruluşu İZAYDAŞ, uluslararası çevre buluşması REW İstanbul’da yerini aldı. ..Haberin Devamı
  • Dünya Çevre Günü coşkuyla kutlandı

    Dünya Çevre Günü coşkuyla kutlandı

    5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin birlikte düzenlediği program renkli görüntülere sahne oldu. ..Haberin Devamı
  • SEKTÖRÜMÜZÜN ACI KAYBI

    SEKTÖRÜMÜZÜN ACI KAYBI

    Sektörümüzün önde gelen isimlerinden, MSG - MESS Entegre Geri Kazanım ve Enerji Genel Müdürü Sayın Cavit Vardarlılar’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz...Haberin Devamı
  • Stajyerlere başarı belgesi

    Stajyerlere başarı belgesi

    İZAYDAŞ’ta kış dönemi stajyerleri için program düzenlendi. Stajyerlere başarı belgelerinin de verildiği programda konuşan Genel Müdür Muhammet Saraç, “İşinizi sevmek başarının birinci anahtarıdır” dedi. ..Haberin Devamı