AMBALAJ ATIKLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI



Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Ambalaj Atıkları Toplantısı Nisan ayı oturumu İZAYDAŞın ev sahipliğinde Antikkapı Restaurantda yapıldı.

Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun yanı sıra İlçe Belediye Başkanları ve yardımcıları, İZAYDAŞ Genel Müdürümüz Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcılarımız ile Çevre Mühendisleri ve Temizlik İşleri Müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Muhammet Saraç kısa bir İZAYDAŞ sunumunun ardından hayata geçirdiğimiz ve halen çalışmaları devam eden yeni projelerimizi anlattı.

Toplantıda ikinci olarak söz alan Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi İsmail Özbay da İlçe Belediyeleri tarafından toplanan ambalaj atıkları hakkında genel bir değerlendirme yaparak yeni yönetmelikleri ve katkı sağlayacak yeni projeleri paylaştı.

Konuşmacıların ardından genel bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Belediyeciliğin en önemli işi çevredir. Çevre evlerimizin salonu gibi medeniyet göstergesidir. Kocaeli sanayi kenti olması nedeni ile çevreye çok önem veriyoruz. Belediye Başkanlarımızın iyi bir ekip kurarak bize destek vermelerini bekliyoruz. Geçen yıl 1 milyon ağaç diktik bu yıl ise 1,5 milyon fidan dikeceğiz” dedi.

Karaosmanoğlu ayrıca; “Çevre konusunda ki çalışmalarımız ile Kocaelinin bütün dünyaya örnek bir kent haline geldiğini ifade ederek taviz vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Toplantı sonunda Genel Müdürümüz Muhammet Saraç tarafından katılımcılara birer çam fidanı ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Haber Resimleri



                    



Diğer Haberler

  • ÇEVRECİLERİN GÖZÜ İZAYDAŞ´TA

    ÇEVRECİLERİN GÖZÜ İZAYDAŞ´TA

    Tecrübe ve birikimlerini özellikle çevreci öğrencilerle paylaşmaya özen gösteren İZAYDAŞ, Konya Selçuk Üniversitesi ile Mersin Üniversites´nin Çevre Mühendisliği bölümü öğrencilerini ağırladı. ..Haberin Devamı
  • TAYÇED sektöre

    TAYÇED sektöre "merhaba" dedi

    Türkiye´nin önde gelen atık yönetimi firmalarını bir araya getiren Tüm Atık ve Çevre Yönetimi Derneği (TAYÇED), çalışmalarına başladı. İlk olarak IWES 2012´de görücüye çıkan dernek yönetimi, sektöre bakışını sektör firmaları ve ziyaretçilerle paylaştı...Haberin Devamı
  • IWES 2012'DE İZAYDAŞ DAMGASI

    IWES 2012'DE İZAYDAŞ DAMGASI

    Atık yönetiminde Türkiye'nin lider kuruluşu olan İZAYDAŞ, kendi alanındaki büyüklüğünü "IWES 2012" adıyla organize edilen 4. Atık Teknolojileri Sempozyumu ve Sergisi'nde de ortaya koydu...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ AKADEMİ 9. MEZUNLARINI VERDİ

    İZAYDAŞ AKADEMİ 9. MEZUNLARINI VERDİ

    Tecrübe ve birikimlerini bu kez sektöre yeni adım atacak olan üniversitelilerle paylaşan İZAYDAŞ, hayata geçirdiği İZAYDAŞ Akademi projesi ile eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...Haberin Devamı
  • BİYOGAZIN ENERJİSİ ULUSAL ŞEBEKEYE ULAŞTI

    BİYOGAZIN ENERJİSİ ULUSAL ŞEBEKEYE ULAŞTI

    Atık yönetimi sektörünün lider kuruluşu olan İZAYDAŞ, natif enerji kaynakları konusunda da öncü rol üstlenmeye devam ediyor. ..Haberin Devamı