AMBALAJ ATIKLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI



Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen Ambalaj Atıkları Toplantısı Nisan ayı oturumu İZAYDAŞın ev sahipliğinde Antikkapı Restaurantda yapıldı.

Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlunun yanı sıra İlçe Belediye Başkanları ve yardımcıları, İZAYDAŞ Genel Müdürümüz Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcılarımız ile Çevre Mühendisleri ve Temizlik İşleri Müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Muhammet Saraç kısa bir İZAYDAŞ sunumunun ardından hayata geçirdiğimiz ve halen çalışmaları devam eden yeni projelerimizi anlattı.

Toplantıda ikinci olarak söz alan Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi İsmail Özbay da İlçe Belediyeleri tarafından toplanan ambalaj atıkları hakkında genel bir değerlendirme yaparak yeni yönetmelikleri ve katkı sağlayacak yeni projeleri paylaştı.

Konuşmacıların ardından genel bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu “Belediyeciliğin en önemli işi çevredir. Çevre evlerimizin salonu gibi medeniyet göstergesidir. Kocaeli sanayi kenti olması nedeni ile çevreye çok önem veriyoruz. Belediye Başkanlarımızın iyi bir ekip kurarak bize destek vermelerini bekliyoruz. Geçen yıl 1 milyon ağaç diktik bu yıl ise 1,5 milyon fidan dikeceğiz” dedi.

Karaosmanoğlu ayrıca; “Çevre konusunda ki çalışmalarımız ile Kocaelinin bütün dünyaya örnek bir kent haline geldiğini ifade ederek taviz vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Toplantı sonunda Genel Müdürümüz Muhammet Saraç tarafından katılımcılara birer çam fidanı ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Haber Resimleri



                    



Diğer Haberler

  • Hedef, altı meslek dalında  belgelendirme kuruluşu olmak

    Hedef, altı meslek dalında belgelendirme kuruluşu olmak

    Türkiye’nin atık yönetimindeki lider kuruluşu İZAYDAŞ’ın hazırladığı ve resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren altı adet Ulusal Meslek Standardında pilot sınav uygulamaları tamamlandı. Mesleki Yeterlilik Kurumu ile koordineli olarak İZAYDAŞ’ın altı adet meslek dalında belgelendirme kuruluşu olması bekleniyor...Haberin Devamı
  • Deniz atıklarına yeni atık kabul tesisi

    Deniz atıklarına yeni atık kabul tesisi

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, Derince Limanı’nda yeni deniz atıkları kabul tesisi projesini hayata geçiriyor. Türkiye’deki sayılı tesislerden biri olacak tesisin Ağustos ayı sonunda hizmete açılması planlanıyor...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, Körfez'den rekor atık topladı

    İZAYDAŞ, Körfez'den rekor atık topladı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZAYDAŞ, Haziran ayı içerisinde İzmit Körfezi'nden toplam 128 metreküp atık topladı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ araç filosuna yeni kamyonlar

    İZAYDAŞ araç filosuna yeni kamyonlar

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, hizmet kalitesini arttırmaya yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Yeni beş adet kamyonu filosuna katan İZAYDAŞ, 11 adet lisanslı atık taşıma aracı ile hizmet vermeye devam ediyor...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’a yeni genel müdür yardımcısı

    İZAYDAŞ’a yeni genel müdür yardımcısı

    Genel Müdür Yardımcısı pozisyonundan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Seka Park AŞ’ye Genel Müdür olması sebebiyle ayrılan Bayram Karakuş’un yerine Mevlüt Gökçe getirildi...Haberin Devamı