İZAYDAŞ BİR REKORA DAHA İMZA ATTI
Türkiyenin lider, öncü ve ilk atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ olarak bir yandan tehlikeli atıkların doğaya ve çevreye zarar vermeden bertarafını sağlarken diğer taraftan elektrik enerjisi üreterek geri kazanım sağlamış oluyoruz.
Son zamanlarda İZAYDAŞ yönetiminin stratejisi ve çalışanların üstün gayretleri ile yapılan çalışmalar sonuçlarını vermeye başladı. Son verilere göre atık kabul etmeye başladığımız tarihten (1998) bu yana yakma tesisimize gelen atık miktarı artış göstererek tüm zamanların Ocak ayı rekoru kırıldı.
Genel Müdürümüz Muhammet Saraç liderliğinde ve uzman ekiplerimiz ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışma sistemi uygulaması gerçekleştiren İZAYDAŞ bu çalışmalarının da meyvelerini toplamaya başladı.
2011 Ocak ayında tesisimize gelen atık yakma miktarı 2.423 ton olarak artış göstererek büyük bir başarıya daha imza atmış, aynı zamanda da atık üreticisi firmaların İZAYDAŞa olan güvenlerini de gözler önüne sermiş olduk.
Sanayicinin ve çevrecinin dostu İZAYDAŞ olarak aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ederken hedefimiz; yine yeni yeniden kendi rekorlarımızı kırmak, ülkemize ve kentimize fayda ve yarar sağlamaktır.
Temiz Çevre ve Sağlıklı Toplum için İZAYDAŞ…
Haber Resimleri


Diğer Haberler
-
ACIMIZ BÜYÜK...
İZAYDAŞ İdari İşler Şefi Cemal Savaş'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz...Haberin Devamı -
Bilgilendirme: İZAYDAŞ hafriyat sahası işletmiyor.
Körfez İlçesi İlimtepe yolu üzeri Kuzudere mevkiindeki hafriyat sahasında, kamyonların döküm yaptığı sırada meydana gelen toprak kaymasında iki kamyonun kayarak devrildiği ve bu sahanın İZAYDAŞ tarafından işletildiği haberi yerel basına yansımıştır. ..Haberin Devamı -
Çalışan memnuniyeti anketi sonuçlandı
Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen İZAYDAŞ çalışan memnuniyeti anketi sonuçlandı...Haberin Devamı -
Staj başvuruları duyurusu
2021-2022 yılı kış dönemi staj başvuruları, 09-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında pandemi şartları nedeniyle dijital ortam üzerinden alınacaktır...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ı ağırladı.
Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay İZAYDAŞ’ı ziyaret ederek tesis çalışanları ile bir araya geldi. ..Haberin Devamı