İZAYDAŞ BİR REKORA DAHA İMZA ATTI
Türkiyenin lider, öncü ve ilk atık bertaraf tesisi olan İZAYDAŞ olarak bir yandan tehlikeli atıkların doğaya ve çevreye zarar vermeden bertarafını sağlarken diğer taraftan elektrik enerjisi üreterek geri kazanım sağlamış oluyoruz.
Son zamanlarda İZAYDAŞ yönetiminin stratejisi ve çalışanların üstün gayretleri ile yapılan çalışmalar sonuçlarını vermeye başladı. Son verilere göre atık kabul etmeye başladığımız tarihten (1998) bu yana yakma tesisimize gelen atık miktarı artış göstererek tüm zamanların Ocak ayı rekoru kırıldı.
Genel Müdürümüz Muhammet Saraç liderliğinde ve uzman ekiplerimiz ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışma sistemi uygulaması gerçekleştiren İZAYDAŞ bu çalışmalarının da meyvelerini toplamaya başladı.
2011 Ocak ayında tesisimize gelen atık yakma miktarı 2.423 ton olarak artış göstererek büyük bir başarıya daha imza atmış, aynı zamanda da atık üreticisi firmaların İZAYDAŞa olan güvenlerini de gözler önüne sermiş olduk.
Sanayicinin ve çevrecinin dostu İZAYDAŞ olarak aynı heyecan ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam ederken hedefimiz; yine yeni yeniden kendi rekorlarımızı kırmak, ülkemize ve kentimize fayda ve yarar sağlamaktır.
Temiz Çevre ve Sağlıklı Toplum için İZAYDAŞ…
Haber Resimleri


Diğer Haberler
-
2014 Yılı Faaliyet Raporumuz Yayında
Kurumsal yönetim ilkelerinin dört temel unsuru olan "şeffaflık, adalet, sorumluluk ve hesap verebilirlik" ilkelerini stratejik vizyonuyla birlikte ele alan İZAYDAŞ, aylık ve yıllık faaliyet raporlarını kamuoyu ile paylaşmaya özen gösteriyor...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, uluslararası arenada ses getirdi
İZAYDAŞ, IFAT Eurasia 2015 Fuarı’nda yerli ve yabancı bin 500 ziyaretçiyi ağırladı, kongre ve panel oturumlarında sektörün geleceğine ışık tuttu...Haberin Devamı -
-
TES-İŞ Genel Başkanı Şahin ve yönetimi İZAYDAŞ’ta
Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen 10’ncu Olağan Genel Kurul ile TES-İŞ Genel Başkanlığına seçilen Mustafa Şahin ve yönetimi İZAYDAŞ’ı ziyaret etti...Haberin Devamı -
MARKA Yönetim Kuruluna İZAYDAŞ sunumu
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Nisan ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Bolu’da yapıldı. ..Haberin Devamı