BİLGİ İŞLEMCİLER İZAYDAŞTA
Kocaelideki kamu kurumları ve iştiraklerinde çalışan bilgi işlemciler tesisimizde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Kocaeli İli Akıllı Kent Uygulamaları, Kamu Bilişim Politikaları” adlı toplantıya İZAYDAŞ olarak ev sahipliği yaptık.
Genel Müdürlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya kurumumuzun Bilgi İşlem Şefi ve Bilgi işlem çalışanları ile İl Özel İdaresi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Belediyeleri ile İştiraklerde çalışan Bilgi İşlem personeli katıldı.
Bilgi İşlem Şefimiz Burhan Mertoğlu bir açılış konuşması yaparak bilişimcileri İZAYDAŞta görmekten ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Dördüncüsü yapılan toplantıda, fiber optik alt yapı çalışmaları, ip telefon haberleşme sistemleri, şehir güvenlik kameraları, ağ yönetim ve güvenlik sistemleri, server yönetim sistemleri ve program yazılım konuları ele alınarak istişare edildi.
Komisyonların da oluşturulduğu toplantıda daha önce Gölcükte yapılan toplantıda Kocaeli Bilişim Platformu(KOBİL) Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Donanım ve İletişim Ağları Sorumlusu Hüseyin Çit, gelinen aşamalar konusunda katılımcılara bilgi verdi.
Kocaeli Bilişim Kenti Olacak
Kocaeliyi bilişim kenti haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Çit, Kocaelini bu konuda iyi bir yere getirmek istediklerini söyledi.
Sonrasında ise günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektiren grup teşekkür ederek tesislerimizden ayrıldılar.
Haber Resimleri




Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ, sanayicilerle buluştu
Türkiye´nin atık yönetimi sektöründeki lider kuruluşu İZAYDAŞ, ülkenin önde gelen sanayi kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi...Haberin Devamı -
CHWMEG´den İZAYDAŞ´a takdir belgesi
İZAYDAŞ, uluslararası bağımsız denetçi kuruluşu CHWMEG tarafından İSG ve Çevre konusunda tesis inceleme programından başarıyla geçti...Haberin Devamı -
3. Bayanlar Bowling Turnuvası heyecanı
İZAYDAŞ´ın kadın çalışanları, Haziran ayında vefat eden Hülya Kalaycıoğlu anısına düzenlenen geleneksel 3. Bayanlar Bowling Turnuvası´nda bir araya geldi. ..Haberin Devamı -
Cumhuriyet coşkusunu birlikte yaşadık
İZAYDAŞ Cumhuriyet´in 91. yılında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen büyük yürüyüşteki yerini aldı. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, Türktay´da başrolde
Atık yönetiminde Türkiye'nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, "2023'e doğru atık yönetiminde yeni yaklaşımlar" başlığı altında kısa adı TÜRKTAY olan Türkiye'de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi Paneli'nde başrolü üstlendi...Haberin Devamı