BİLGİ İŞLEMCİLER İZAYDAŞTA



Kocaelideki kamu kurumları ve iştiraklerinde çalışan bilgi işlemciler tesisimizde düzenlenen toplantıda bir araya geldiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen “Kocaeli İli Akıllı Kent Uygulamaları, Kamu Bilişim Politikaları” adlı toplantıya İZAYDAŞ olarak ev sahipliği yaptık.

Genel Müdürlük Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya kurumumuzun Bilgi İşlem Şefi ve Bilgi işlem çalışanları ile İl Özel İdaresi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Belediyeleri ile İştiraklerde çalışan Bilgi İşlem personeli katıldı.

Bilgi İşlem Şefimiz Burhan Mertoğlu bir açılış konuşması yaparak bilişimcileri İZAYDAŞta görmekten ve ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Dördüncüsü yapılan toplantıda, fiber optik alt yapı çalışmaları, ip telefon haberleşme sistemleri, şehir güvenlik kameraları, ağ yönetim ve güvenlik sistemleri, server yönetim sistemleri ve program yazılım konuları ele alınarak istişare edildi.

Komisyonların da oluşturulduğu toplantıda daha önce Gölcükte yapılan toplantıda Kocaeli Bilişim Platformu(KOBİL) Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı Donanım ve İletişim Ağları Sorumlusu Hüseyin Çit, gelinen aşamalar konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Kocaeli Bilişim Kenti Olacak
Kocaeliyi bilişim kenti haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Başkan Çit, Kocaelini bu konuda iyi bir yere getirmek istediklerini söyledi.
Sonrasında ise günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çektiren grup teşekkür ederek tesislerimizden ayrıldılar.

 


Haber Resimleri



        



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞTA ÖDÜL TÖRENİ

    İZAYDAŞTA ÖDÜL TÖRENİ

    İZAYDAŞ Sosyal İşler Talimatı gereği ayın çalışanı seçilen, bebeği dünyaya gelen ve evlenen çalışanlarımıza Genel Müdürlük Toplantı salonunda bir kutlama töreni düzenlendi...Haberin Devamı
  • NAKLİYE FİRMALARI İLE BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRDİK

    NAKLİYE FİRMALARI İLE BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRDİK

    Atık üreticisi ile İZAYDAŞ arasında bir bağ oluşturan, ilimizde faaliyet gösteren Tehlikeli Atık Taşıma Lisansı bulunan nakliye firmaları ile Antikkapı Restaurantda düzenlediğimiz yemekli toplantıda bir araya geldik...Haberin Devamı
  • İL ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRÜNDEN SARAÇA ZİYARET

    İL ÇEVRE VE ORMAN MÜDÜRÜNDEN SARAÇA ZİYARET

    Kocaeli İl Çevre ve Orman Müdürü Mustafa Yılmaz beraberinde bulunan Çevre Yönetimi Şube Müdürü Şennur Yıldız, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü bünyesinde göreve yeni başlayan mühendis grup ile birlikte Genel Müdürümüz Muhammet Saraçı ziyaret etti...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞTA İSG KAPSAMINDA TATBİKAT YAPILDI

    İZAYDAŞTA İSG KAPSAMINDA TATBİKAT YAPILDI

    İşçi Sağlığı ve Güvenliği kapsamında çalışanların, olası acil durumlara hazırlıklı olmasının sağlanması, yapılması gerekenleri ortaya koymak ve acil müdahale ekiplerinde yer alan çalışanların etkinliğinin değerlendirilmesi amacıyla tahliye ve yangın tatbikatı 02.12.2010 tarihinde tesisimizde gerçekleştirildi...Haberin Devamı
  • ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ İZAYDAŞTA

    ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ İZAYDAŞTA

    Anadolu Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü son sınıf öğrencileri tesisimizi ziyaret ettiler...Haberin Devamı