İZAYDAŞ 16. ULUSLARARASI AMBALAJ FUARINA KATILDI
İZAYDAŞ, atık bertarafı konusunda ilk ve lokomotif olmanın verdiği sorumluluk duygusuyla, atık üreticileriyle her platformda buluşmaya devam ediyor.
Bu kapsamda, ambalaj sektöründe faaliyet gösteren yerli yabancı, yaklaşık 570 firmanın stand açtığı 16. Uluslararası Ambalaj Fuarına katılan tek bertaraf firması olarak, mevcutların yanında potansiyel müşterilerimizle de temas kurma imkânı bulduk.
Sektörün ülkemizdeki en büyük katılımlı fuarında, ambalaj ve otomasyon makinaları üreticilerinden, kimyasal yardımcı malzemelerine, raf sistemlerinden, plastik, cam, kraft-kağıt, metal ve plastik türevleri ambalaj üreticilerine, ayrıca sektör yayınlarıyla temas kurma imkanı bulundu.
Özellikle yurt içi imalatçı firmalarla birebir temas kurmak suretiyle sözkonusu firmaları atık yönetimleri ile ilgili olarak, mevzuat, İZAYDAŞ atık alım prosedürleri hakkında ön bilgiler vererek yapılacak müşteri ziyaretlerinin altyapısını oluşturma çalışmaları yapıldı.
Ambalaj sektöründeki firmalarla olduğu kadar, sektör temsilcisi oda ve bazı dernekler ile de temas kurulmak suretiyle sektörden kaynaklanan atıkları yönetilmesi ile ilgili yakın gelecekte yapılabileceklere yönelik temaslarda bulunuldu.
Potansiyel atık üreticileriyle yakın ve kolay iletişim kurma imkânı bulduğumuz fuarlara katılımımız ve müşterilerimizle daha yakın ilişkiler kurma ve kendimizi daha iyi tanıtma fırsatı yaratan fuarlara katılım politikamız bundan sonra da devam edecektir.
Haber Resimleri











Diğer Haberler
-
İZGİAD, ENERJİ ÜRETİMİ İLE GURURLANDI
Atıktan enerji üretimi ile çevreye ve ekonomiye değer katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Genç İşadamları Derneği´ni ağırladı. ..Haberin Devamı -
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI, İZAYDAŞ´TA
Atık yönetiminin uzman kuruluşu İZAYDAŞ, Türkiye´de atık yönetiminin kurallarını belirleyen bakanlık yetkililerini ağırladı. ..Haberin Devamı -
KADINLAR GÜNÜNDE HEP BİRLİKTE
8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında, İZAYDAŞ´ın kadın çalışanları bir araya geldi. ..Haberin Devamı -
YUVAM YÖNETİMİNE KOKU BRİFİNGİ
Kocaeli´nin her gün ürettiği 1600 ton evsel atığı bertaraf eden İZAYDAŞ, komşuları ile buluşmaya, onları bilgilendirmeye devam ediyor...Haberin Devamı -
KATSİAD, BİYOGAZ´I İNCELEDİ
Atık yönetimi ile birlikte enerji üretimi alanında da adından sıkça söz ettiren İZAYDAŞ, sanayici ve iş adamları derneklerini ağırlamaya devam ediyor...Haberin Devamı