İZAYDAŞ emekçi kadınlarına teşekkür
İZAYDAŞ emekçi kadınlarına teşekkür
İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. İzaycan toplantı salonunda gerçekleşen programda keyifli anlar yaşandı.
KADIN ÇALIŞANLAR BİRARADA
İZAYDAŞ’ta birçok farklı kademede emek veren kadın çalışanlar, Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla haftanın ilk gününde bir araya geldi. Programa, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu, Teknik Hizmetler Müdürü Tahsin Macit ve sendika temsilcileri ile kadın çalışanlar katıldı.
“İZAYDAŞ’TA ÇALIŞMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”
Kadınlar günü özel programında İZAYDAŞ’ta görev yapan kadın çalışanlar görüş ve düşüncelerini paylaşırken İZAYDAŞ’ta kadın çalışan olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirttiler.
SARAÇ: KADINLARIMIZIN HER ANI EMEK
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ise programda yaptığı konuşmada, “Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle hayatımızın her anında yan yana olduğumuz, her anı "emek” olan kadınlarımızın gününü kutluyorum” dedi. Genel Müdür Saraç ayrıca, kadın çalışma arkadaşlarının şirkete önemli katkılar sağladığını dile getirdi. Saraç, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın öncülüğünde gerçekleştirdiğimiz İZAYDAŞ’ın başarılı çalışmalarında hepinizin tek tek emeği var, teşekkür ediyorum” dedi.
GÜNÜN ANISINA
Konuşmaların sonunda Genel Müdür Muhammet Saraç, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ve yöneticiler, İZAYDAŞ’ta çalışan tüm kadınlara günün anısına hediye verdi. Program hatıra fotoğrafı ile son buldu.
07.03.2022
Haber Resimleri







Diğer Haberler
-
FİLİSTİN HEYETİNDEN İZAYDAŞ´A ZİYARET
Marmara Belediyeler Birliği´nin öncülüğünde ilimize konuk olan Filistin heyeti, İZAYDAŞ´ı ziyaret etti...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, 2026´YA KİLİTLENDİ
Gerçekleştirdiği yatırımlar ve projelerle geleceğe güvenle bakan sektörün lider kuruluşu İZAYDAŞ, 2013 yılı çalışmalarını Birim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı´nda yöneticileriyle masaya yatırdı. ..Haberin Devamı -
İŞTİRAKLER İZAYDAŞ´TA BULUŞTU
Geleneksel hale getirilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinin buluşması İZAYDAŞ´ta gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı -
DESTEK HİZMETLERİNDE YENİ SÖZLEŞME
İZAYDAŞ´ta destek hizmetlerindeki 71 taşeron çalışanı ilgilendiren 13 aylık yeni sözleşme imzalandı. ..Haberin Devamı -
Yılmaz ve Demir´e duygu dolu uğurlama
Dilovası Deponi Alanları Sorumlusu M. Baki Zafer Yılmaz ve İdari İşler çalışanı Suna Demir emekli oldu. ..Haberin Devamı