Staj başvuruları duyurusu



Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 yılı kış dönemi staj başvuruları, 09-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında pandemi şartları nedeniyle dijital ortam üzerinden alınacaktır.

İlgili tarihler arasında staj başvuru linkinde yer alan bilgiler doldurularak sistem üzerinden kayıt gerçekleştirilecektir.

Elden fiziki olarak başvuru kabul edilmeyecektir.

Sonuçlar, 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü kısa mesaj ile başvuru sahiplerine bildirilecektir.

Bilgilerinize önemle duyurulur.


Haber Resimleri







Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ ailesi erken bayramlaştı

    İZAYDAŞ ailesi erken bayramlaştı

    İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini bayram tatili öncesinde gerçekleştirdi. Çalışanlara hitap eden Genel Müdür Muhammet Saraç, tatil boyunca tesiste vardiyalı hizmet verecek çalışanlara teşekkür ederken seyahate çıkacak çalışanlardan dikkatli olmalarını istedi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Akademi 36. dönem mezunlarını verdi

    İZAYDAŞ Akademi 36. dönem mezunlarını verdi

    Sektöre yeni adım atacak olan üniversitelilerle tecrübe ve birikimlerini paylaşan İZAYDAŞ, eğitim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, TÜBİTAK ve BAKKA heyetini ağırladı

    İZAYDAŞ, TÜBİTAK ve BAKKA heyetini ağırladı

    Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Marmara Araştırma Merkezi Başkanlığı’ndan (TÜBİTAK- MAM) 25 kişilik heyet İZAYDAŞ’ı ziyaret etti. ..Haberin Devamı
  • Dilovası tesisinde atık alımına son verildi

    Dilovası tesisinde atık alımına son verildi

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ’ın on yıldır işlettiği Dilovası Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisi, atık alımına kapatıldı...Haberin Devamı
  • TÜRKTAY Sektörün nabzını tutuyor

    TÜRKTAY Sektörün nabzını tutuyor

    TÜRKTAY Yürütme Kurulu Başkanı ve İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Ekim ayında düzenlenecek 8. TÜRKTAY paneline davet ve atık yönetimi sektörüne ilişkin görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi...Haberin Devamı