İZAYDAŞ, 9. TÜRKTAY’da yerini aldı



Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen TÜRKTAY Paneli’nde programlara katkı sunarak yerini aldı. İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç, iki gün süren TÜRKTAY paneli’ne, konferans bölümünde konuşmacı olarak, “Endüstriyel Atıkların Yönetimi ve Denetim” başlıklı dördüncü panelinde ise oturum başkanı olarak katkı sundu. Atık sektöründeki tüm paydaşların bir araya geldiği panelde bu yıl, “Ekonomide Atık, Atıkta Ekonomi” başlığı ile beş oturum gerçekleştirildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Akademi Çevre ana sponsorluğu ile İZAYDAŞ, Benli Geri Dönüşüm, LASDER, TÜMAKÜDER ve TAYÇED gibi etkin kurum ve kuruluşların desteklediği “TÜRKTAY” (Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Yönetimi) paneli Ankara Hilton Sa toplantı salonunda düzenlendi. Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenen TÜRKTAY, “Ekonomide Atık, Atıkta Ekonomi” başlığı altında toplandı. Atık yönetiminin tüm yönleriyle ele alındığı ve sonuç raporunun konuyla ilgili çalışmalara rehberlik etmesi amacıyla katılımcılarla paylaşılacağı panele, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan uzman yetkililer, çeşitli üniversitelerden çok sayıda akademisyen, STK temsilcileri ve sektörle ilgili kuruluşların temsilcileri katıldı.

SARAÇ, OTURUM BAŞKANLIĞI DA YAPTI

İZAYDAŞ Genel Müdürü ve TAYÇED Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Saraç TÜRKTAY Paneli’ne, konferans bölümünde konuşmacı olarak, “Endüstriyel Atıkların Yönetimi ve Denetim” başlıklı dördüncü panelinde ise oturum başkanı olarak katkı sundu. İlgiyle takip edilen oturumun sonunda Saraç, kamu ve özel sektör temsilcilerinin, sektörü tartışma fırsatını iyi değerlendirmesi gerektiğini belirtti. Saraç yaptığı konuşmada ayrıca, “Her gün büyüyen ülkemizin geleceğine daha sağlıklı katkı sunabilmek için daha gerçek yaklaşımlara ihtiyacımız var. Her şeyi konuşuyoruz ancak sektörün aktörleri olarak öz eleştiri yapmak gerek. Ticari ahlak konusunda titiz olunmadığı sürece sektörümüzün geleceğine ışık tutamayız” ifadelerini kullandı.

İZAYCAN İLGİ GÖRDÜ

İki gün boyunca süren TÜRKTAY Paneli’nde atık yönetimi sektöründe aktif olarak yer alan her düzeydeki katılımcılara, İZAYDAŞ’ın tanıtım kitapçıkları ve broşürleri ile çocuklara yönelik İZAYCAN yapboz setinin yer aldığı promosyon çantalardan hediye edildi. Çevreci çocuk karakteri İZAYCAN maskotu ise organizasyona renk kattı.

17-18.10.2018


Haber Resimleri



                 



Diğer Haberler

  • Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde İzaycan’a sevgi seli…

    Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde İzaycan’a sevgi seli…

    30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü’nde eğlenceli ve birbirinden farklı sıfır atık atölyelerinin bulunduğu etkinlik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, özel bireyler ile İzaycan’ı buluşturdu.

    İZAYDAŞ, özel bireyler ile İzaycan’ı buluşturdu.

    21 Mart Down Sendromlular farkındalık günü kapsamında +1 Farkla Gölcük Down Sendromlular Derneği öğrencilerini tesisimizde ağırladık. ..Haberin Devamı
  • Rektör Cantürk’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.

    Rektör Cantürk’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdik.

    İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve şirket yöneticileri, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, havadan Marmara’yı denetleyecek

    İZAYDAŞ, havadan Marmara’yı denetleyecek

    Deniz Kontrol ve Denetim Uçağımızla Marmara’nın havadan denetimi gerçekleştirilecek..Haberin Devamı
  • SİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ

    SİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ

    İZAYDAŞ maddi manevi afetzedelerimizin yanında…..Haberin Devamı