İZAYDAŞ çalışanlarına kıdem plaketi



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, şirkette 5, 10 ve 15. yılını dolduran, aralarında yöneticilerinde yer aldığı toplam 14 çalışanını plaket ile ödüllendirdi. Programda gurur ve mutluluk duygusu hâkimdi.

“YOĞUN EMEĞİNİZ VAR”

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, plaket töreninden önce yaptığı konuşmaya mesai arkadaşlarını tebrik ederek başladı. Saraç, “Belli başlı kuralları olan, oturmuş bir kurumda hep beraber tecrübelerimizi işimize yansıtmaya çalışıyoruz. Hepimizin tek hedefi var, o da İZAYDAŞ’ı bir adım ileri götürmek. Sorumluluklarımız farklı olabilir ama bulunduğumuz yerde mutlaka pozitif etki koyacak imkânımız var. Bu şirket hepimizin” dedi. Saraç konuşmasının sonunda, “5, 10 ve 15 yıl kurumumuza emek vermiş arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve başarıyla daha nice yıllar geçiririz. Ve hep beraber bu şirketin daha ilerde olduğunu görürüz” ifadelerini kullandı.

“İZAYDAŞ NADİR BİR KURUM”

TES-İŞ Sendikası Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ise İZAYDAŞ’ın bu tür programları düzenleyen nadir kuruluşlardan biri olduğunu ifade ederek, Genel Müdür Muhammet Saraç ve şirket yönetimine teşekkürlerini sundu. Kabaloğlu, “Çok rahatlıkla söyleyebilirim, İZAYDAŞ’ta işçi ve işveren arasındaki ilişkilerin birçok iş yerine örnek olduğunu görüyorum” dedi.

DUYGUSAL ANLAR

Konuşmaların ardından plaket takdimine geçildi. İZAYDAŞ’ta 5, 10 ve 15.yılını dolduran çalışanlar plaketlerini alırken duygu ve düşüncelerini de mesai arkadaşlarıyla paylaştı. Heyecanlı oldukları dikkatlerden kaçmayan İZAYDAŞ çalışanları, duygusal anlar ile keyifli dakikaları bir arada yaşadı. Plaket programı toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

PLAKET ALAN İSİMLER

Şirkette 15 yılını dolduran isimler Engin Aysu, Mustafa Demirtaş, Serkan Yoldadurmaz, Cevat Akbulut ve Salih Karadeniz, 10 yılını tamamlayan isimler

Aykut Efe, Erkan Özön, Faruk Akkoyun, Abdullah Kaçmazoğlu, Mehmet Kurnaz, Salih Ayhan, Abdulhalim Çakıroğlu ve Yusuf Yazıcı, 5 yılını tamamlayan isim ise Ercan Azak.

03.07.2018


Haber Resimleri



                                               



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ’ta 4. Bayanlar Bowling Turnuvası heyecanı yaşandı

    İZAYDAŞ’ta 4. Bayanlar Bowling Turnuvası heyecanı yaşandı

    İZAYDAŞ’ın bayan çalışanları, geleneksel 4. Bayanlar Bowling Turnuvasını başarıyla tamamladı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, SANTEK 2016 fuarında yerini aldı

    İZAYDAŞ, SANTEK 2016 fuarında yerini aldı

    İZAYDAŞ, bu yıl kapılarını üçüncü kez açan Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı’nda Doğu Marmara’da faaliyet gösteren sanayicilerle buluştu. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ 20 yıllık çalışanlarını onurlandırdı

    İZAYDAŞ 20 yıllık çalışanlarını onurlandırdı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, kuruluşunun 20.yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. İZAYDAŞ’ta 20 yıl emek vermiş, 20 çalışanın 20 plâket ve saat ile ödüllendirildiği gecede duygu dolu anlar yaşandı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta Şampiyon Güvenlik

    İZAYDAŞ’ta Şampiyon Güvenlik

    Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, 20.Yıl etkinlikleri çerçevesinde birimler arası 5. Futbol turnuvası organizasyonunu tamamladı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ta imzalar atıldı

    İZAYDAŞ’ta imzalar atıldı

    İZAYDAŞ çalışanlarını ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı. Anlaşma sonucu ücretlerde ortalama yüzde 11 zam, sosyal haklarda da yüzde 15 artış sağlandı...Haberin Devamı