İZAYDAŞ ailesi yeni yılı coşku ile karşıladı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, yılsonu kapanış ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Güçlü bir aile tablosunun oluştuğu programda, konuşması merakla beklenen Genel Müdür Muhammet Saraç, “2018 yılı bizim için daha ümit verici bir yıl olabilir” dedi ve taşeron çalışanların şirket kadrosuna alınması sürecini başlattıklarını müjdeledi.

İZAYDAŞ TAM KADRO

Kurumun yemekhanesinde gerçekleştirilen toplantıya, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu,  Genel Müdür Yardımcıları, birim müdürleri, şefler, sorumlular ve çalışanlar tam kadro katıldı.

KABALOĞLU, HUZUR VE BARIŞ DİLEDİ

Toplantıda ilk olarak Tes-İş Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu bir selamlama konuşması yaptı. Kabaloğlu, yeni yılda taşeron yasası ile ilgili süreç ve toplu iş sözleşmesi konusunda yoğun bir gündemin olacağını belirterek başarılı, huzur ve barış dolu bir yıl olmasını dilediklerini kaydetti.

SARAÇ, KÜRSÜYE COŞKULU ALKIŞLA GELDİ

2017 yılı değerlendirmesi ve yeni yıl için öngörülen çalışmaları değerlendirmek üzere kürsüye gelen İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, çalışanların coşkulu alkışı ile karşılandı. Saraç, “Başarılarımızın sürdürülebilir olması için artan bir gayretle gelişmek gerekir. Çünkü iş hayatı sürekli yenilik, değişim ve gelişme ister” diyerek İZAYDAŞ ailesini selamladı.

SARAÇ’TAN YILLIK DEĞERLENDİRME

Genel Müdür Saraç, şirketin 2017 yılında genel olarak, ortadan daha iyi bir performans sergilediğini ifade etti. Saraç konuşmasında, “İZAYDAŞ olarak 2017 yılını, geçmiş yıllarda olduğu gibi başarılı rakamlarla geride bırakıyoruz. Bir yılda Tehlikeli Atık Yakma Tesisimize gelen 42 Bin ton atığın, tesisimizin yıllık yakma kapasitesi düzeyinde rekor miktarda yakma ile bertaraf edildi. Buna karşılık ürettiğimiz elektrik enerjisi ise 17 Milyon kWh olurken bu enerjinin 5 Milyon kWh’lik kısmı ise ulusal şebekeye satıldı. İZAYDAŞ olarak evsel atık düzenli depolama sahalarımızda kurulu olan LFG tesislerinde ise toplam 54 Milyon kWh elektrik enerjisi üretildi. Hidroelektrik santrali projemizde 9 Milyon kWh, Biyogaz tesisimizde 150 Bin kWh ve Rüzgâr Türbinimiz ile de 9 Bin kWh elektrik enerjisi üretimi gerçekleştirildi. Bir yılda toplam 80 Milyon kWh elektrik enerjisi üretimi ile İZAYDAŞ, yaklaşık yüz bin nüfuslu bir şehrin evsel elektrik ihtiyacına karşılık bir üretim gerçekleştirmiş oldu. Yaklaşık 1.500 firmaya atık nakliye hizmeti verdik ve bu atık nakliye hizmetinden 2 Milyon TL gelir elde ettik. İzmit körfezinde yaklaşık 3 Bin gemiye hizmet verdik. Şirketimizin şeffaf yönetim anlayışı çerçevesinde yıl boyunca yaklaşık 5 Bin kişiyi misafir ettik, çalışmalarımızı anlattık. İZAYDAŞ Laboratuvarımızda 4.600 adet analiz gerçekleştirilirken 39 adet ihaleye de imza attık” şeklinde konuştu.

 

SARAÇ, TAŞERONA KADRO STARTINI VERDİ

Genel Müdür Muhammet Saraç, konuşmasında özellikle taşeron çalışanların merakla beklediği açıklamayı yaptı. Saraç, Bu yılın en önemli konusunun taşeron arkadaşların kadroya geçişi olduğunu kaydetti. Genel Müdür Saraç “Taşeron arkadaşlarımızın hakları konusunda her zaman titiz çalıştık. Şimdi de bu konuda KHK yayınlandı, biz de büyükşehir belediyemiz ile ortak uygulama için toplantılarımızı yaptık. Yasanın emrettiği her şeyi gereği gibi yapacağız. Telaşa gerek yok, gerekli yönlendirme yapılacak. Sabırla sürecin yürümesini takip edin” diye konuştu.

“ÖNÜMÜZDE YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR”

Genel Müdür Muhammet Saraç konuşmasının son bölümünde bir diğer önemli konunun Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri olduğunu belirtti. Saraç “Hayırlısı ile en kısa zamanda toparlamayı hedefliyoruz. Gerçekçi beklentilerin dışına çıkmadan en kısa zamanda bir noktaya getirip hızlı bir şekilde işimize yoğunlaşacağız” dedi. “Önümüzde yapacak çok işimiz var” diyen Genel Müdür Saraç “İSG konusunun önemini bir kere daha hatırlatırken İş disiplininden vazgeçmeden işimize bağlı olarak, değer katarak çalışacağız” ifadelerini kullandı. İZAYDAŞ ailesi programın sonunda, yeni yıl için güzel dileklerde bulunurken tesis önünde toplu bir hatıra fotoğrafı da çekildi.

 


Haber Resimleri



                       



Diğer Haberler

  • Covid-19 şüphelisi Tıbbi atıklar İZAYDAŞ tarafından bertaraf ediliyor

    Covid-19 şüphelisi Tıbbi atıklar İZAYDAŞ tarafından bertaraf ediliyor

    Kocaeli’de Koronavirüs tedavilerinin yapıldığı devlet hastaneleri ve karantina altındaki devlet yurtlarından çıkan tıbbi atıklar Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZAYDAŞ tarafından toplanarak bertaraf ediliyor..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ’ın KVKK sürecinde ilk aşama tamam

    İZAYDAŞ’ın KVKK sürecinde ilk aşama tamam

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanun kapsamında sürecin ilk aşamasını tamamladı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ emekçi kadınlarını unutmadı

    İZAYDAŞ emekçi kadınlarını unutmadı

    İZAYDAŞ’ın kadın çalışanları, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda bir araya geldi. Kahvaltı ile başlayan programda, duygulu ve keyifli anlar yaşandı...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Laboratuvarı yeni versiyona geçti

    İZAYDAŞ Laboratuvarı yeni versiyona geçti

    İZAYDAŞ Laboratuvarı, kapsam genişletmeye devam ediyor. Eylül ayında başarılı bir denetim geçirerek ISO 17025 standardında yeni versiyona geçiş yapan İZAYDAŞ Laboratuvarı, Yeterlilik Testi, İç Kalite Kontrol Standardı üretiminin yanı sıra mevcut analiz hizmetleri faaliyetlerine emisyon ve imisyon parametrelerini de ekledi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, Sıfır Atık Belgesi’ni aldı

    İZAYDAŞ, Sıfır Atık Belgesi’ni aldı

    Kocaeli’nde Sıfır Atık Belgesi alan ilk sanayi kuruluşu İZAYDAŞ oldu...Haberin Devamı