İZAYDAŞ’ta mutluluklar ödüllendirildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, çalışanlarının mutluluklarını küçük organizasyonlarla paylaşmaya özen gösteriyor.
HEP BİRLİKTE
Genel Müdürlük toplantı salonunda, emekli olan, evlenen, bebeği olan, çocuğuna sünnet cemiyeti yapan, 5. 10. ve 20. yılını dolduran çalışanlar için bir program düzenlendi. Programa, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, birim müdürleri ve yöneticiler katıldı.
PLAKET ALAN ÇALIŞANLAR
Emekli olan İZAYDAŞ çalışanları Fikret Kutal, Beyhan Versan, Murat Öztürk, Bahri Doğan, Mehmet Polat, şirkette 20. yılını dolduran Halis Öner, Sezgin Çakar ve Beyhan Versan, 10. yılını dolduran çalışanlar Mahmut Karaaslan, Murat Kılıç, Recep Kartal, Ayhan Köktürk, Burhan Mertoğlu, Mehmet Nuri Ünsal, Elif Olgun, Özkan Özkanlı, Serkan Bakıroğlu, 5. yılını dolduran çalışanlar Bayram Karakuş, Mustafa Kaya, çocuğu sünnet olan Ayhan Köktürk, bebeği dünyaya gelen Burhan Mertoğlu ve evlenerek dünya evine giren Sinan Binbay plâket ve hediyelerini Genel Müdür Saraç ve yöneticilerin elinden aldı.
HATIRALAR PAYLAŞILDI
Mutluluklarını paylaşan İZAYDAŞ çalışanları, birkaç cümleye sığdırdıkları hatıralarını paylaşırken Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ise yaptığı konuşmada İZAYDAŞ’ın çalışanlarımızla birlikte büyük bir aile olduğunu dile getirerek tek tek tebrik etti. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.
23.05.2017
Haber Resimleri





Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ, ilk altı ayını değerlendirdi
İZAYDAŞ, 2015 yılının ilk altı aylık performansını bütün yöneticileriyle birlikte değerlendirdi. Hafta sonu bir araya gelen İZAYDAŞ yöneticileri, yaptıkları çalışmaları ve hedeflerini aktardı. ..Haberin Devamı -
Başkan Karaosmanoğlu İZAYDAŞ ile bayramlaştı
İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, İZAYDAŞ’ta, Kocaeli’nin sağlıklı bir kent olmasına katkı sağlayan önemli bir iş yapıldığını belirterek “Vatanseverliğin ölçüsü işimizi en iyi yapmak için çalışmaktır” dedi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Dilovası Tesisi’nde Hummalı Çalışma
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, Dilovası’nda kurulu evsel atık düzenli depolama sahalarında, bir yandan bölgenin günlük 700 ton evsel nitelikli atığını bertaraf ederken diğer yandan çöp kokusu için teknik çalışmalar uyguluyor. ..Haberin Devamı -
Kızılay’dan İZAYDAŞ’a Altın Madalya
Türk Kızılayı’nın, Haliç Kongre Merkezi’nde bağışçıları için düzenlediği ‘Büyük Kalpler Buluşuyor’ temalı ödül töreni ve iftar programında İZAYDAŞ altın madalya ile ödüllendirildi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ ailesinin iftar coşkusu
İZAYDAŞ ailesi, Antikkapı’daki iftarda bir araya geldi..Haberin Devamı