İZAYDAŞ’ta mutluluklar ödüllendirildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, çalışanlarının mutluluklarını küçük organizasyonlarla paylaşmaya özen gösteriyor.
HEP BİRLİKTE
Genel Müdürlük toplantı salonunda, emekli olan, evlenen, bebeği olan, çocuğuna sünnet cemiyeti yapan, 5. 10. ve 20. yılını dolduran çalışanlar için bir program düzenlendi. Programa, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Genel Müdür Yardımcısı Bayram Karakuş, birim müdürleri ve yöneticiler katıldı.
PLAKET ALAN ÇALIŞANLAR
Emekli olan İZAYDAŞ çalışanları Fikret Kutal, Beyhan Versan, Murat Öztürk, Bahri Doğan, Mehmet Polat, şirkette 20. yılını dolduran Halis Öner, Sezgin Çakar ve Beyhan Versan, 10. yılını dolduran çalışanlar Mahmut Karaaslan, Murat Kılıç, Recep Kartal, Ayhan Köktürk, Burhan Mertoğlu, Mehmet Nuri Ünsal, Elif Olgun, Özkan Özkanlı, Serkan Bakıroğlu, 5. yılını dolduran çalışanlar Bayram Karakuş, Mustafa Kaya, çocuğu sünnet olan Ayhan Köktürk, bebeği dünyaya gelen Burhan Mertoğlu ve evlenerek dünya evine giren Sinan Binbay plâket ve hediyelerini Genel Müdür Saraç ve yöneticilerin elinden aldı.
HATIRALAR PAYLAŞILDI
Mutluluklarını paylaşan İZAYDAŞ çalışanları, birkaç cümleye sığdırdıkları hatıralarını paylaşırken Genel Müdürümüz Muhammet Saraç ise yaptığı konuşmada İZAYDAŞ’ın çalışanlarımızla birlikte büyük bir aile olduğunu dile getirerek tek tek tebrik etti. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.
23.05.2017
Haber Resimleri





Diğer Haberler
-
Belediyeler Birliği’nden İZAYDAŞ’a övgü
Türkiye’nin atık yönetimindeki lider kuruluşu İZAYDAŞ, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Recep Şahin’i ağırladı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Ailesi yılın son mesaisinde bir araya geldi.
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, yılsonu değerlendirme toplantısında çalışanlarla bir araya geldi...Haberin Devamı -
Başkan Karaosmanoğlu’ndan İZAYDAŞ’a yakın takip
İZAYDAŞ Yönetim Kurulu toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığında gerçekleştirildi...Haberin Devamı -
Vali Dağlı’dan İZAYDAŞ’a ziyaret
Düzce Valisi Zülkif Dağlı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşaviri Hasan Zer, İZAYDAŞ’ı ziyaret etti. Genel Müdür Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Vali Dağlı ve Bakanlık Müşaviri Zer atık yönetimi ile ilgili çalışmaları yerinde incelerken yetkililerden detaylı bilgi aldı. ..Haberin Devamı -
Özel yetenekli öğrenciler İZAYDAŞ’ta
İzmit Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören özel yetenekli öğrenciler İZAYDAŞ’ı ziyaret etti. ..Haberin Devamı