İZAYDAŞ’ın 20 yıllık çalışanlarına onur gecesi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, şirkette 20.yılını doldurmuş çalışanları için özel bir gece düzenledi. İZAYDAŞ’ta 20 yıl emek vermiş, 19 çalışanın plâket ve saat ile ödüllendirildiği gecede keyifli anlar yaşandı.
DUYGU YÜKLÜ BİR GECE
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, şirkette 20.yılını geride bırakan 19 çalışanın onuruna özel bir gece düzenledi. Düzenlenen yemekli organizasyonda yine duygu yüklü, keyifli bir gece yaşandı.
20 YILLIK ÇALIŞANLAR İLE BİRLİKTE
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın öncülüğünde gerçekleştirilen geceye, Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, tüm birim müdürleri ile İZAYDAŞ’ta 20.yılını tamamlamış olan Sezgin Demiröz, Bülent Özdemir, Gülay Şerit, İbrahim Bayrak, Fatma Çelik, Hasan Dursun, Feti Tutar, Asiye Çakar, Gülay Yüksel, Ergün Ankaz, Hüseyin Yeşil, Fikri Ay, Hakan Bugan, Şenay Çınar, Kekil Akyol, Erdem Öcal, Şükrü Kaya, Özlem Dizman, Murat Bayram ve aileler katıldı.
GEÇMİŞTEN BUGÜNE İZAYDAŞ
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, gecenin onuruna yaptığı konuşmada şirketin geçmişten bugüne geldiği duruma vurgu yaptı. Saraç “Zaman hızla akıp gidiyor. Bize düşen ortaya konan hizmetleri, şirketimizi ve tesisimizi çağın gereklerine uygun bir biçimde iyileştirmek, geliştirmek ve geleceğe taşımaktır. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun şirketimizin önünü açan yaklaşımları ile kentimizin ve ülkemizin gururu haline gelen tesisimiz, atık yönetimi ve enerji üretiminde büyük mesafe kat etmiştir. Yirmi yıl önce zorluklar içinde ayakta tutulmaya çalışılan şirketimizin bugünlere gelmesinde siz değerli çalışma arkadaşlarımın yoğun emek ve gayretlerini takdirle karşılıyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.
PLAKET TÖRENİ
İZAYDAŞ’ta 20 yılını tamamlamış çeşitli kademelerde görev yapan çalışanların anılarını paylaştığı gecede duygu dolu keyifli anlar yaşanırken İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve yöneticiler eşliğinde yirmi yıllık çalışanlar için gecenin anısına plâket töreni gerçekleştirildi. Kıdemli çalışanlara ayrıca 20.Yıl plâketlerinin yanında özel tasarlanmış saatleri hediye edildi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Haber Resimleri






Diğer Haberler
-
İZGİAD, ENERJİ ÜRETİMİ İLE GURURLANDI
Atıktan enerji üretimi ile çevreye ve ekonomiye değer katan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Genç İşadamları Derneği´ni ağırladı. ..Haberin Devamı -
ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI, İZAYDAŞ´TA
Atık yönetiminin uzman kuruluşu İZAYDAŞ, Türkiye´de atık yönetiminin kurallarını belirleyen bakanlık yetkililerini ağırladı. ..Haberin Devamı -
KADINLAR GÜNÜNDE HEP BİRLİKTE
8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında, İZAYDAŞ´ın kadın çalışanları bir araya geldi. ..Haberin Devamı -
YUVAM YÖNETİMİNE KOKU BRİFİNGİ
Kocaeli´nin her gün ürettiği 1600 ton evsel atığı bertaraf eden İZAYDAŞ, komşuları ile buluşmaya, onları bilgilendirmeye devam ediyor...Haberin Devamı -
KATSİAD, BİYOGAZ´I İNCELEDİ
Atık yönetimi ile birlikte enerji üretimi alanında da adından sıkça söz ettiren İZAYDAŞ, sanayici ve iş adamları derneklerini ağırlamaya devam ediyor...Haberin Devamı