İZAYDAŞ’ın 20 yıllık çalışanlarına onur gecesi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, şirkette 20.yılını doldurmuş çalışanları için özel bir gece düzenledi. İZAYDAŞ’ta 20 yıl emek vermiş, 19 çalışanın plâket ve saat ile ödüllendirildiği gecede keyifli anlar yaşandı.
DUYGU YÜKLÜ BİR GECE
Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, şirkette 20.yılını geride bırakan 19 çalışanın onuruna özel bir gece düzenledi. Düzenlenen yemekli organizasyonda yine duygu yüklü, keyifli bir gece yaşandı.
20 YILLIK ÇALIŞANLAR İLE BİRLİKTE
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın öncülüğünde gerçekleştirilen geceye, Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, tüm birim müdürleri ile İZAYDAŞ’ta 20.yılını tamamlamış olan Sezgin Demiröz, Bülent Özdemir, Gülay Şerit, İbrahim Bayrak, Fatma Çelik, Hasan Dursun, Feti Tutar, Asiye Çakar, Gülay Yüksel, Ergün Ankaz, Hüseyin Yeşil, Fikri Ay, Hakan Bugan, Şenay Çınar, Kekil Akyol, Erdem Öcal, Şükrü Kaya, Özlem Dizman, Murat Bayram ve aileler katıldı.
GEÇMİŞTEN BUGÜNE İZAYDAŞ
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, gecenin onuruna yaptığı konuşmada şirketin geçmişten bugüne geldiği duruma vurgu yaptı. Saraç “Zaman hızla akıp gidiyor. Bize düşen ortaya konan hizmetleri, şirketimizi ve tesisimizi çağın gereklerine uygun bir biçimde iyileştirmek, geliştirmek ve geleceğe taşımaktır. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun şirketimizin önünü açan yaklaşımları ile kentimizin ve ülkemizin gururu haline gelen tesisimiz, atık yönetimi ve enerji üretiminde büyük mesafe kat etmiştir. Yirmi yıl önce zorluklar içinde ayakta tutulmaya çalışılan şirketimizin bugünlere gelmesinde siz değerli çalışma arkadaşlarımın yoğun emek ve gayretlerini takdirle karşılıyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.
PLAKET TÖRENİ
İZAYDAŞ’ta 20 yılını tamamlamış çeşitli kademelerde görev yapan çalışanların anılarını paylaştığı gecede duygu dolu keyifli anlar yaşanırken İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve yöneticiler eşliğinde yirmi yıllık çalışanlar için gecenin anısına plâket töreni gerçekleştirildi. Kıdemli çalışanlara ayrıca 20.Yıl plâketlerinin yanında özel tasarlanmış saatleri hediye edildi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Haber Resimleri






Diğer Haberler
-
Başkan Karaosmanoğlu İZAYDAŞ ailesi ile bayramlaştı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini bayram öncesinde gerçekleştirdi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, Karbon Kredisini aldı
İZAYDAŞ, Çöp Gazından Enerji Üretim Tesisi projesi ile ilk karbon kredisini aldı...Haberin Devamı -
SANTEK 2014 fuarında İZAYDAŞ standına yoğun ilgi
İZAYDAŞ, bu yıl kapılarını ikinci kez açan Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı'nda Doğu Marmara8217;da faaliyet gösteren sanayicilerle buluştu. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ Akademi 20. döneminde İPRAGAZ yetkililerini mezun etti.
Türkiye'nin atık yönetiminde öncü kuruluşu İZAYDAŞ, düzenlediği Akademi programları ile sektörün geleceğine ışık tutmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı -
KSO Çevre Komisyonu İZAYDAŞ´ta toplandı.
Kocaeli Sanayi Odası Çevre İhtisas Komisyonunun beşinci toplantısı Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı´nın katılımı ile İZAYDAŞ'ta gerçekleştirildi...Haberin Devamı