Başkan Karaosmanoğlu’ndan İZAYDAŞ’a yakın takip
İZAYDAŞ Yönetim Kurulu toplantısı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Genel Müdür Muhammet Saraç’ın sunumuyla bir yıllık faaliyetlerin değerlendirildiği toplantının ardından düzenlenen teknik gezide, yapılan yatırımlar ve çalışmalar yerinde incelendi.
İZAYDAŞ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve İZAYDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Yönetim Kurulu Başkan Vekili M. Zekeriya Özak, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Kemal Altunel, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Necmi Kahraman, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Polat, Ali Bilgi, Lütfi Efil, Osman Gürler ve Hasan Özer ile İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç katıldı.
YENİ HEDEFLER MASAYA YATIRILDI
İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıda Genel Müdür Muhammet Saraç, bir yıllık faaliyetlerin değerlendirildiği bir sunum gerçekleştirdi. Bir yıl boyunca hayata geçirilen projeler ve tesise yapılan yatırımların tek tek ele alındığı toplantıda, 2017 yılı için yeni hedefler ve projeler masaya yatırıldı.
TESİS TURU VE İNCELEME
Toplantının ardından düzenlenen teknik gezide ise yapılan yatırımlar ve çalışmalar yerinde incelendi. Başkan Karaosmanoğlu ve yönetimi, yakma tesisi, kontrol odası, atık kabul sahası ve çevre laboratuvarında incelemelerde bulundu.
23.12.2016
Haber Resimleri







Diğer Haberler
-
Yılmaz ve Demir´e duygu dolu uğurlama
Dilovası Deponi Alanları Sorumlusu M. Baki Zafer Yılmaz ve İdari İşler çalışanı Suna Demir emekli oldu. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, 2013´TE DE KENDİ REKORUNU KIRDI
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, her yıl elde ettikleri rekor rakamları, 2013 yılında daha da geliştirdiklerini söyledi...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ´TAN İZMİT KAYMAKAMINA BRİFİNG
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak´ı ağırladı...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ´TA SOSYAL İŞLER TÖRENİ
Atık yönetiminde lider kuruluş İZAYDAŞ, şirkette 5. ve 10. yılını dolduran, bebeği olan ve yeni evlenen çalışanları için bir kutlama töreni düzenledi. ..Haberin Devamı -
Kasım Erben emekli oldu
İZAYDAŞ Laboratuvar Şefliğinde numune alma çalışanı olarak görev yapan Kasım Erben emekli oldu...Haberin Devamı