Başkan Karaosmanoğlu İZAYDAŞ ailesi ile bayramlaştı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, İZAYDAŞ’ta, Kocaeli’nin sağlıklı bir kent olmasına katkı sağlayan önemli bir iş yapıldığını belirterek “Vatanseverliğin ölçüsü işimizi en iyi yapmak için çalışmaktır” dedi.

 

SARAÇ, 20. YILI KUTLADI

Gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel, TES-İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ile İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın yanı sıra Genel Müdür Yardımcıları, birim müdürleri, yöneticiler ve çalışanlar katıldı.

Bayramlaşma öncesinde çalışanlara hitaben ilk konuşmayı Genel Müdür Muhammet Saraç yaparken herkesin huzurlu bir bayram geçirmesini temenni etti, uzun yola çıkacak olanları ise dikkatli olmaları konusunda uyardı. İZAYDAŞ’ın 20.yılını kutlayan Saraç, şirkete hizmetlerinden dolayı tüm çalışanlara ve yöneticilere teşekkür etti.

Saraç ayrıca, “her işimize sonuna kadar sahip olmalı ve gelen işe çözümcü yaklaşmalıyız. İZAYDAŞ’ın başarısı için nasıl bugüne kadar özveri ile çalışmışsak bundan sonrada elimizden gelen gayretin daha fazlasını göstermek zorundayız” dedi.

“KENTİMİZ İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ”

Tehlikeli atıkları bertaraf etme, evsel çöp depolama alanlarının işletimi ile

İZAYDAŞ’ın, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki çok önemli bir kuruluşu olduğunu kaydeden Başkan İbrahim Karaosmanoğlu ise “Böyle hassas çalışma konularımız ile çok şükür bugüne kadar Türkiye’ye örnek olacak nitelikte kentimiz için güzel çalışmalar yapıyoruz” dedi.

“ARANAN İNSAN OLUN, SIRADAN İNSAN ÇOK”

Başkan Karaosmanoğlu “Gayet başarılı bir şirketimiz ve çalışmalarımız var. Kendimizi yeniliyoruz ve geleceğe hazırlanıyoruz. Değişen dünyadaki teknolojileri beraber takip ediyoruz. Yetişmiş bir kadromuz var. Her geçen gün daha iyi olmalıyız ve kendimizi geliştirmeliyiz. Aranan insan olmalıyız, sıradan insan çok. Kendini geliştiren, bilgi ve donanımı yüksek insana ihtiyacımız var. Vatanseverliğin ölçüsü işimizi en iyi yapmak için çalışmaktır. Gerçek vatansever İşini en iyi yapandır” dedi.

TEK TEK BAYRAMLAŞTI

Son olarak, bu değerli günleri ailece dolu dolu bayram tadında geçirmeyi tavsiye eden Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından Büyükşehir, kurum yöneticileri ve İZAYDAŞ çalışanları tek tek bayramlaştı, bayram hatırası fotoğrafı çektirdi. 01.07.2016

 


Haber Resimleri



           



Diğer Haberler

  • KOCAELI YÜKSEKÖĞRENİM DERNEĞI YÖNETİMİ İZAYDAŞTA

    KOCAELI YÜKSEKÖĞRENİM DERNEĞI YÖNETİMİ İZAYDAŞTA

    İlimizin en köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olan Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneğinin (KYÖD) yeni göreve başlayan Başkanı Haşmet BELEN ve KYÖD Sağlık, Çevre Komisyonu üyelerinin bulunduğu heyet Genel Müdürümüz Muhammet SARAÇı ziyaret etti...Haberin Devamı
  • MİNİK BİLİM İNSANLARI İZAYDAŞTA

    MİNİK BİLİM İNSANLARI İZAYDAŞTA

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilim Teknoloji Kulübünde gerçekleşen çalışmalarda çocuklar bilimin keyifli tarafını anneleriyle birlikte çıkarmanın mutluluğunu yaşıyorlar...Haberin Devamı
  • KSO ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    KSO ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

    Kocaeli Sanayi Odasının çevre bilincinin gelişmesine, çevrenin korunmasına ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla 1995 yılında başlattığı Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri Töreni geçtiğimiz günlerde 18inci kez gerçekleştirildi. ..Haberin Devamı
  • TÜRKOTED YÖNETİMİ İZAYDAŞ TA

    TÜRKOTED YÖNETİMİ İZAYDAŞ TA

    Türkiye Kojenerasyon ve Temiz Enerji Derneği yönetimi tarafından düzenlenen aylık Yönetim Kurulu Toplantısı İZAYDAŞ ev sahipliğinde yapıldı. Yönetim kurulunu oluşturan firma ve yetkililerini Dernek Başkanı Özkan Ağış İZAYDAŞ Genel Müdürlük toplantı salonumuzda ağırladı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ 2012 YILININ İLK YARISINDA 2400 ZİYARETÇİ AĞIRLADI

    İZAYDAŞ 2012 YILININ İLK YARISINDA 2400 ZİYARETÇİ AĞIRLADI

    Yaptığı yeni yatırımlar, hayata geçirdiği projeler ve özellikle 2011 yılında kar oranı, gelen atık ve yakılan atık miktarlarında kırdığı rekorlar ile emin adımlarla yoluna devam eden Türkiyenin lider atık bertaraf tesisi İZAYDAŞ, sanayicilerin olduğu kadar eğitim çağında ki çocukların ve gençlerin de gözdesi durumuna geldi...Haberin Devamı