İZAYDAŞ 20 yıllık çalışanlarını onurlandırdı



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, kuruluşunun 20.yılını çeşitli etkinliklerle kutluyor. İZAYDAŞ’ta 20 yıl emek vermiş, 20 çalışanın 20 plâket ve saat ile ödüllendirildiği gecede duygu dolu anlar yaşandı.

TARİHİ BİR GECE YAŞANDI

Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ 20.yıl etkinlikleri kapsamında, kuruluşundan bugüne emek vermiş, aralarında müdür, şef ve sorumluların da bulunduğu 20 çalışanın onuruna özel bir gece düzenledi. Düzenlenen yemekli organizasyonda duygu yüklü tarihi bir gece yaşandı.

20 YILLIK ÇALIŞANLAR İLE BİRLİKTE

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ın öncülüğünde gerçekleştirilen geceye, Genel Müdür Yardımcıları Bayram Karakuş ve İsmail Uludağ, tüm birim müdürleri ile İZAYDAŞ’ta 20.yılını tamamlamış 20 çalışan aileleri ile birlikte katıldı.

“EMEKLERİNİZİ TAKDİR EDİYORUZ”

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, gecenin onuruna yaptığı konuşmada şirketin geçmişten bugüne geldiği duruma vurgu yaptı. Saraç  “Zaman hızla akıp gidiyor. Bize düşen ortaya konan hizmetleri, şirketimizi ve tesisimizi çağın gereklerine uygun bir biçimde iyileştirmek, geliştirmek ve geleceğe taşımaktır. Bu çerçevede şirketimizin ve tesisimizin yarınlarını güçlü kılabilmek için birçok proje ve yatırıma imza attık. Tüm bunları yaparken de siz kıymetli çalışma arkadaşlarımın tecrübelerini dikkate aldık. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun şirketimizin önünü açan yaklaşımları ile kentimizin ve ülkemizin gururu haline gelen tesisimiz, atık yönetimi ve enerji üretiminde büyük mesafe kat etmiştir. Yirmi yıl önce zorluklar içinde ayakta tutulmaya çalışılan şirketimizin bugünlere gelmesinde siz değerli çalışma arkadaşlarımın yoğun emek ve gayretlerini takdirle karşılıyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PLAKET TÖRENİ

İZAYDAŞ’ta 20 yılını tamamlamış çeşitli kademelerde görev yapan çalışanların anılarını paylaştığı gecede zaman zaman duygu dolu anlar da yaşandı. Konuşmaların ardından İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve yöneticiler eşliğinde yirmi yıllık çalışanlar için gecenin anısına plâket töreni gerçekleştirildi. Kıdemli çalışanlara ayrıca 20.Yıl plâketlerinin yanında özel tasarlanmış saatleri hediye edildi. Program toplu hatıra fotoğrafı ile sona erdi. 


Haber Resimleri



                                                                    



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞI BİR HAFTADA 450 ÖĞRENCİ ZİYARET ETTİ

    İZAYDAŞI BİR HAFTADA 450 ÖĞRENCİ ZİYARET ETTİ

    Yaptığı yeni yatırımlar, hayata geçirdiği projeler ve kırdığı rekorlar ile emin adımlarla yoluna devam eden Türkiyenin lider atık bertaraf tesisi İZAYDAŞ, sanayicilerimizin olduğu kadar eğitim çağında ki çocuklarımızın da gözdesi durumunda...Haberin Devamı
  • TBMM ÇEVRE KOMİSYONU ÜYELERİ İZAYDAŞI ZİYARET ETTİ

    TBMM ÇEVRE KOMİSYONU ÜYELERİ İZAYDAŞI ZİYARET ETTİ

    Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya ve 15 komisyon üyesi milletvekilleri tesislerimizi ziyaret ettiler. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ AİLESİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

    İZAYDAŞ AİLESİ KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, çalışanlarının yoğun katılımı ile Türk Kızılayı Kocaeli Şubesine kan bağışında bulundu. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞTA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    İZAYDAŞTA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

    İZAYDAŞ ailesi olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile bayan çalışanlarımıza Genel Müdürlük Toplantı Salonumuzda kahvaltılı bir etkinlik düzenledik...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ AKADEMİ, KENTİMİZİN BELEDİYELERİYLE BULUŞTU

    İZAYDAŞ AKADEMİ, KENTİMİZİN BELEDİYELERİYLE BULUŞTU

    2011 yılı Aralık ayında ilk eğitimini vererek, tecrübelerini paylaşma sürecine giren ve büyük ilgi gören İZAYDAŞ Akademi, bu kez, kentimizin belediyelerinin çevre yönetici ve çalışanlarına eğitim verdi...Haberin Devamı