Kızılay’dan İZAYDAŞ’a Altın Madalya
Türk Kızılayı’nın, Haliç Kongre Merkezi’nde bağışçıları için düzenlediği ‘Büyük Kalpler Buluşuyor’ temalı ödül töreni ve iftar programında İZAYDAŞ altın madalya ile ödüllendirildi.
BÜYÜK KALPLER BULUŞUYOR
Türk Kızılayı’nın Haliç Kongre Merkezi’nde bağışçıları için düzenlediği “Büyük Kalpler Buluşuyor” temalı ödül töreni ve iftar programına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra etkinliğin ev sahibi Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç başta olmak üzere çok sayıda siyaset, iş dünyası ve özel sektör temsilcileri de katıldı.
126 BAĞIŞÇIYA ALTIN MADALYA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve binlerce katılımcının birlikte yaptığı iftarın ardından ödül törenine geçildi. Ödüle layık görülen 126 Kızılay bağışçısına altın madalya takdim edildi. Gecede İZAYDAŞ, Türk Kızılayı’na yaptığı bağış ve desteğinden dolayı ödüle layık görülenler arasındaydı. İZAYDAŞ adına Genel Müdür Muhammet Saraç, altın madalya ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın elinden aldı. Genel Müdür Muhammet Saraç, Türk Kızılayı’na her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
Haber Resimleri







Diğer Haberler
-
İZAYDAŞ 3.AİLE GÜNÜ´NDE ADALARA YOLCULUK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, her yaz düzenlediği geleneksel aile günlerinin üçüncüsünü gerçekleştirdi. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ REW İstanbul´da
Türkiye´de atık yönetiminin lider kuruluşu İZAYDAŞ, uluslararası çevre buluşması REW İstanbul´da yerini aldı. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ´TAN DEV SAĞLIK HİZMETİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ çevre ve insan sağlığını gözeten uygulamaları ile göz doldurmaya devam ediyor. ..Haberin Devamı -
2013 yaz staj basvurulari 30 Nisan 2013 tarihi itibariyla sona ermistir.
2013 yaz staj basvurulari 30 Nisan 2013 tarihi itibariyla sona ermistir...Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, MISIR İLE TECRÜBESİNİ PAYLAŞTI
Mısır hükümeti heyeti, İZAYDAŞ´ın örnek çalışmalarını yerinde inceleyerek atık yönetimi eğitimi aldı. ..Haberin Devamı