Marmara Belediyeler Birliği İZAYDAŞ´ı inceledi.



Marmara Belediyeler Birliği öncülüğünde düzenlenen “Belediyeler Çevre Platformu Teknik Temaslar Programı” çerçevesinde İstanbul ve Bursaya bağlı 11 belediyeden 65 kişilik yetkili heyet İZAYDAŞı ziyaret etti.

 

11 BELEDİYEDEN 65 KİŞİ

Marmara Belediyeler Birliği üyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik Belediyesi, Tuzla Belediyesi, Üsküdar Belediyesi, Kağıthane Belediyesi, Beylikdüzü Belediyesi, Ataşehir Belediyesi, Sultangazi Belediyesi ve Yıldırım Belediyesinden çevre ve temizlik birimlerinden yetkili 65 kişilik heyet İZAYDAŞ tesislerini inceledi.

 

TESİSLERİ YERİNDE İNCELEDİLER

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesinin de temsilcilerin yer aldığı program, İZAYDAŞ Genel Müdürlüğü toplantı salonunda şirketin faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtım filmi ile başladı. 11 belediyeden 65 kişilik heyet daha sonra sırasıyla, Evsel Atık Depolama Alanları, Çöp Gazından Enerji Üretim tesisi (LFG), Ara Depolama Tesisi, Yakma Tesisi, Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi, Biyogaz Tesisi, Çöp Sızıntı Arıtma Tesisini yerinde inceleme fırsatı buldu. İZAYDAŞ Proje Şefi Onur Uludağ, komşu illerin çeşitli belediyelerinden gelen heyetin tüm sorularına detaylı bir biçimde yanıt verdi.

 

“ÖRNEK KURUM İZAYDAŞ”

Marmara Belediyeler Birliği Çevre Yönetim Merkezi Direktörü Ahmet Cihat Kahraman, teknik gezi sonrası program hakkında değerlendirmede bulundu. Belediyeler Çevre Platformu Teknik Temaslar programına sunduğu katkılarından dolayı İZAYDAŞ yönetici ve çalışanlarına teşekkür eden Kahraman, “Belediyelerimizde atık yönetimi konusunda faaliyet gösteren çevre birimlerinin de mutlaka İZAYDAŞı ziyaret etmeleri gerektiğine inandığımız için böyle bir teknik inceleme programı planlamıştık. Çevre ve enerji alanında bir arada nasıl çalışmalar yapıldığını gösteren örnek kurum İZAYDAŞı gezen arkadaşlarımız da çok memnun kaldılar” diye konuştu. Teknik gezi programı öğle yemeği ile son buldu.

 


Haber Resimleri



              



Diğer Haberler

  • İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamını ağırladı

    İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamını ağırladı

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nu ağırladı. ..Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ Akademi’nin 21. Mezunları İSTAÇ’tan

    İZAYDAŞ Akademi’nin 21. Mezunları İSTAÇ’tan

    Tecrübe ve birikimlerini sektörün aktörleri ile paylaşmaya özen gösteren İZAYDAŞ, hayata geçirdiği İZAYDAŞ Akademi projesi ile eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor...Haberin Devamı
  • Atık yönetimi sektörü İZAYDAŞ’ı alkışladı

    Atık yönetimi sektörü İZAYDAŞ’ı alkışladı

    Atık yönetiminde Türkiye’nin lider kuruluşu İZAYDAŞ, 2015 Atık Yönetimi Sempozyumu’nda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve özel sektör temsilcileri ile bir araya geldi...Haberin Devamı
  • İZAYDAŞ, güçlü hedeflerle ilerliyor

    İZAYDAŞ, güçlü hedeflerle ilerliyor

    İZAYDAŞ, 2014 yılı birim faaliyetleri değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. ..Haberin Devamı
  • TÜMSİAD Enerji Kurulu İZAYDAŞ' ta

    TÜMSİAD Enerji Kurulu İZAYDAŞ' ta

    Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Sakarya Şube Başkanı Murat Kesik ve Enerji Kurulu heyeti, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç’ı ziyaret etti...Haberin Devamı