Başkan Karaosmanoğlu İZAYDAŞ ailesi ile bayramlaştı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZAYDAŞ, geleneksel bayramlaşma törenini bayram öncesinde gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu, İZAYDAŞta, Kocaelinin sağlıklı bir kent olmasına katkı sağlayan önemli bir iş yapıldığını belirterek şirketin gelişiminden dolayı çalışanlara ve yöneticilere teşekkür etti, tek tek bayramlarını kutladı.
“ÖNEMLİ BİR İŞ YAPIYORUZ”
Tesisin yemekhanesinde gerçekleştirilen geleneksel bayramlaşma törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tahir Büyükakın, Başkan Danışmanı Ömer Polat, TES- İŞ Adapazarı Şube Başkanı İrfan Kabaloğlu ile İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraçın yanı sıra Genel Müdür Yardımcılar, birim müdürleri, yöneticiler, sendika temsilcileri ve çalışanlar katıldı. Törende çalışanlara hitaben konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Burada Kocaelinin sağlıklı bir kent olmasına katkı sağlayan önemli bir iş yapıyoruz” dedi.
“TÜRKİYEYE ÖRNEK ÇALIŞMALAR”
Tehlikeli atıkları bertaraf etme, evsel çöp depolama alanlarının işletimi ile
İZAYDAŞın, Büyükşehir Belediyemiz bünyesindeki çok önemli bir kuruluşu olduğunu kaydeden Başkan Karaosmanoğlu, “Böylesine hassas çalışma konularımız ile çok şükür bugüne kadar Türkiyeye örnek olacak nitelikte kentimiz için güzel çalışmalar yapıyoruz” dedi.
“GELECEĞE HAZIRLANIYORUZ”
Başkan Karaosmanoğlu “İşletme yönüyle ve kapasitemizi genişleterek, teknolojimizi iyileştirerek kâr eden iyi bir işletme haline geldik. Gayet başarılı bir şirketimiz ve çalışmalarımız var. Kendimizi yeniliyoruz ve geleceğe hazırlanıyoruz. Değişen dünyadaki teknolojileri beraber takip ediyoruz. Onun için yetişmiş bir kadromuz var. Çalışma anlayışımız iyi. Biz sizlerden memnunuz ama her geçen gün daha iyi olmalısınız ve kendinizi geliştirmelisiniz” diye konuştu.
TEK TEK BAYRAMLAŞTILAR
Son olarak, bu değerli günleri ailece dolu dolu bayram tadında geçirmeyi tavsiye eden Başkan Karaosmanoğlunun konuşmasının ardından Büyükşehir, sendika ve kurum yöneticileri ile İZAYDAŞ çalışanları yemekhane önündeki açık alanda tek tek bayramlaştı. 02.10.2014
Haber Resimleri
Diğer Haberler
-
-
TES-İŞ Genel Başkanı Şahin ve yönetimi İZAYDAŞ’ta
Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen 10’ncu Olağan Genel Kurul ile TES-İŞ Genel Başkanlığına seçilen Mustafa Şahin ve yönetimi İZAYDAŞ’ı ziyaret etti...Haberin Devamı -
MARKA Yönetim Kuruluna İZAYDAŞ sunumu
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Nisan ayı olağan Yönetim Kurulu Toplantısını Bolu’da yapıldı. ..Haberin Devamı -
İran Büyükelçisi Bikdeli İZAYDAŞ’ta
İran Ankara Büyükelçisi Ali Reza Bikdeli ve beraberindeki heyet İZAYDAŞ tesislerini ziyaret etti. ..Haberin Devamı -
İZAYDAŞ, Karbon Zirvesinde iz bıraktı
Türkiye’nin atık yönetimindeki lider kuruluşu İZAYDAŞ, II. İstanbul Karbon Zirvesi’nde farklı sektörlerin lider firmaları ile bir araya geldi...Haberin Devamı